2777
2789
عنوان

زن صیغه ای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18625 بازدید | 86 پست
ولی عزیزم بچه ها از طلاق خیییییلی آسیب میبینن. حتی خوشبختاشون هم وقتی بهشون نزدیک میشی، میبینی خیلی ...

من خودم فرزند طلاقم عزیزم

و از اینکه مادرم جدا شد و جوونیشو واسه زندگی من نذاشت بسیار خوشحالم ،چون جوون بود و حق زندگی داشت

منم الان مشکلی ندارم خداروشکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنش رو ندیدم.نه بچه نداره.نه بابا خیانت من کجا بود.اون یه آدمیه که دوس داره زنش بی عیب و نقص باشه.تحمل نداره کاری یا حرفی اشتباه بکنی و بزنی. و کلا یه آدم عاقل و بالغ میخاد کلا عیب میزاره رو آدم.البته خیلیا روش قسم میخورن.به خانوادشم گفتم که سر و گوشش می‌جنبد.میگن این همچین کاری نمیکنه.در ضمن آدم خدا ترکیه.ولی تو این مورد منک مقصر میدونه

مادر بزرگم همیشه میگه بچه بدون پدر کمتر یتیمه ولی بچه ای که مادر نداره یتیم تره...بلاخره تو به دنیا آوردنشون دخیل بودی باید مسؤلیتشون رو بپذیذثری ینی چه که فوری میگین طلاق حداقل بچه هاتو ببر سعی کن پولاشو بگیری جمع کنی برای خودت 

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
ببین اگه از اون زن بچه ندارع ک خیلی ب نفعته...ببین خوب گوش کن  من دیدم چند تا از نزدیکانم زن صی ...

زن دوم بدون اجازه زن اول نمیتونه محضری بشه که میگن

مگه زن اول بخاطر بیماری نتونه تمکین کنه یا خونه زندگیشو ول کنه بره به یمدت معلوم

اره خب اگر واقعا به سر حد عذاب برسه ادم هرکاری ممکنه بکنه قبول دارم 

🙂🙂🙂👍

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙
وا یعنی چی یارو عیاشه جذب چیش کنه مسابقه ی چی فکرکنم ازدواج نکردی هنوز ذات کثیف مردارو نمیشناسی

چرا عزیزم ازدواج کردم 

و دارم بچه هام را عروس و داماد میکنم 

اینکه گفتم به نفع خود اسی هست اگر وا بدهد بد از بدتر میشود 

باید پاشه خودشه را جمع و جور کنه 

البته کار سختی است 

ولی نباید میدان ر برای اون خانم خالی کنه 

زنش رو ندیدم.نه بچه نداره.نه بابا خیانت من کجا بود.اون یه آدمیه که دوس داره زنش بی عیب و نقص باشه.تح ...

انقد ب همه نگو وقیح میشه .خواهش میکنم پیام ک دادم رو بخون و انجام بده تا بدتر ازین نشده.اگه خدای نکرده بچه دار بشه یا محضری بشه بدتر غصه میخوری.سیاست داشته باش .دیر نیس.نزار بعد پشیمون بشی.چرت میگن اونا ک میگن جداشو.بچه ها آسیب میبینن خودت بدتر آسیب میبینی.هیچ خبری نیس وقتی جدا بشی زن مطلقه اسمش بده همه نظر دارن بهش. ب حرفام عمل کن مطمعن باش پشیمون نمیشی

زن دوم بدون اجازه زن اول نمیتونه محضری بشه که میگن مگه زن اول بخاطر بیماری نتونه تمکین کنه یا خونه ...

عزیزم وقتی طرف بچه بیاره .شوهر این خانم مجبور می‌کنه این خانم رو ک رضایت بده.دیدم تو اطرافیانم.با ۳تا بچه صیغه کرد یکی رو اون ژنه حامله شد .آقا اومد ب زن اولش گفت میای رضایت میدی اگه ن خودت و بچه هات پرت میکنم بیرون.بدبخت ژنه مجبور شد رضایت بده چون هیچ پول و جایی نداشت

زنش رو ندیدم.نه بچه نداره.نه بابا خیانت من کجا بود.اون یه آدمیه که دوس داره زنش بی عیب و نقص باشه.تح ...

آبروشو نبر اگه آب چشمش بریزه پیش بقیه مخصوصا خانوادش خیلی برات بد میشه حرمتا که بره بده همسایمون همین بود بعد ابرو ریزی شوهرش زنه رو آورد طبقه بالا از لجش گفت الان که همه فهمیدن بزار خونه خودم باشه که راحت باشم..الانم بعد سه ماه تحمل زن اولی رفته دادخاست طلاق داده اینا خوششون شده

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃
اینجوری شوهر بیشتر خوشش نمیاد نمیگه چه خوب شد که گرفتم دومی رو؟

عزیزم 

شوهر هم مثل سایر اموالت می ماند باید سفت نگهش داری وگرنه می دزدند 

اگر روزی فهمیدید همسرتان خیانت کرده باید بدانید چرا اینکار انجام شده 

اگر ذاتش خراب است که نباید انتخاب میکردی و حالا که کردی باید مبارزه کنی 

و اگر بعد اینجوری شده باید ببینی چرا اینجوری شده مشاوره و پیش متخصص برو 

در همه حال وا نده

زن دوم بدون اجازه زن اول نمیتونه محضری بشه که میگن مگه زن اول بخاطر بیماری نتونه تمکین کنه یا خونه ...

اگه بچه بیاره مطمعن باش اون زن کاری می‌کنه ک بچه اونو بیشتر دوسداشته باشه ب اونا بیشتر توجه کنه و دیگه کار از کار میگذره.الان این خانم می‌تونه دوباره محکم وایسه زندگیش رو پس بگیره شوهرش رو برگردونه.

همش سر پول جاس😔 اونوقت میگن چرا مهریه زیاد میگیرید 

خاهر خودم۲۵۰تا مهریشه.داره جدا میشه.هیچی هم نتوانسته بگیره .من تجربه دارم ک میگم این خانم انجام بده.من دوساله دهنم سرویس شده اطلاعاتم کامله