2777
2789
عنوان

زن صیغه ای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 18625 بازدید | 86 پست

چه مشکلی دارید با همدیگه خانم؟ 

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  

دنبال کار میگردی ؟

دوست داری یه شغل داشته باشی؟

نمیتونی بیرون از خونه کار کنی؟

من به تو کار نت رو معرفی میکنم یک برنامه با هر شغلی که تو بخوای 🤌🏻✔️

خودم ماهی ۵ میلیون در آمد دارم😎

میخوام تو هم مثل من شغل داشته باشی 

افراد زیر ۱۸ سال هم میتونن کار کنن😅

کد دعوت من رو بزن و ۵۵ تومن مهمون من باش🫶🏻

کد دعوت : ff64851 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ازت سردشده دلیلش چیبوده 

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم
ن ندارم ولی غیرتو غرورمو از بچه شوهرو همه بیشتر دوس دارم

بزار بچه داربشی اول بچه تو دوس داری 

بحث شوهر از بچه جداس 

و همینطور زنی ک شغل داره خونه و ماشین داره یا حداقل یه خانواده ک ساپورتش کنن فرق داره با زنی ک بچه داره و بخاد بدون پشتوانه جدا شه، بچش اولین چیزیه ک تو ذهتش میاد ، قبل از هرچیزی زیر دست کی میوفته چجوری از پس هزینه بچش بربیاد، تازه اگ شوهره بچه رو بهش بده ، بچه بدون مادر یتیمه

ببین اگه از اون زن بچه ندارع ک خیلی ب نفعته...ببین خوب گوش کن  من دیدم چند تا از نزدیکانم زن صیغه ای داشتن بخاطر بعرضه بازی زن اول .زن دوم خودش رو محضری کرده.گریه و زاری فایده ندارد اتفاقیه ک افتاده خودت رو جمع و جور کن.شاد باش .خرررر کن شوهرت رو.رسیدکی کن ب خودت زندگیت .ب روز شو.اگه بخای میتونی موفق بشی.اصلن از اون زن پیش شوهرت چیزی نگو چون خودت اونو بزرگش میکنی.فقط خر کن شوهرتو.و هرچیزی ک انرژی بده ب خودت و شوهرت.همش شوهرت رو بالا ببر الکی هم شده ببرش بالا.همه چی بهترین باشه.ببین کجاها کم گذاشتی .ببین اون زنه چیا داره ک تونداری روش کار کن.بچه هارو وابسته پدرشون کن

کار اشتباهیه سوختن و ساختن بخاطر بچه ها

ولی عزیزم بچه ها از طلاق خیییییلی آسیب میبینن. حتی خوشبختاشون هم وقتی بهشون نزدیک میشی، میبینی خیلی آسیب دیدن از نظر روحی. 

حالا نمیگم بچه های دیگه هیچیشون نیست، اما فرزندان طلاق واقعا دچار مشکلات میشن

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

بزار بچه داربشی اول بچه تو دوس داری  بحث شوهر از بچه جداس  و همینطور زنی ک شغل داره خونه ...

نمیدونم ولی اینقد میدونم که خیانتو قبول نمیکنم هیچ وقت شده با بچم فرار میکنم ولی تو خونه مرد خیانتکار نمیمونم

میشه به خدا با یه آیت الکرسی بگین خدا به این دوستمون یه دوقلو بده یه دختر یه پسر❤🤲💙

جاریم ۲ ساله میدونه او ایل دعوا کرد دادگاه هم رفت که طلاق بگیر ه     الان میگه خب گرفته همه چی دارم  از حق و حقوقم که نشده  تازه از اضافه کاری هم راحت شدم       داماد داره ۵۰ سال شه  داره زندگیشو می کنه شوهر شم  دوست داره  میگه با خدا معامله کردم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم