2777
2789
عنوان

یه داستان غمگین بگم؟🥲

423 بازدید | 28 پست

دخترا دلم خیلی پررره خواهر ندارم برای شما میگم یکم سبک بشم🥲 من ۲۱ سالمه تک دخترم  ... خیلی درسخون بودم و ادمی نبودم ک راحت ب کسی دل بدم خودمو میشناختم یا عاشق میشدم و پاش میموندم یا نباید ادمای دو روزه میومدن تو زندگیم خلاصه گذشت و پارسال همین موقع ها سروکله یه ادم تو زندگیم پیدا شد تقریبا فامیل بود اومد و اومد و اومد هزار بار بلاک شد و هر هزاربار بازم اومد پیام داد گفت میخوامت قسم قرآن ک میخوامت... گفتم برو ب مادرم بگو رفت ب مامانم گفت همه کاری کرد راضی کرد مارو

ک ی مدت صحبت کنیم و پولامو جمع کنم و عید بعدی بیام خواستگاری یعنی این عید اینده... منم یکم دلم لرزیده بود براش

قبول کردم حرف زدم عاشقش شدم🥲اونم دوسم داشت خیلی ها خیلی... یک سال باهم بودیم و همو دوست داشتیم و بعدش جدا شدیم بی دلیل ولم کرد رفت ... دلم براش تنگ شده حتی ب جای خالیشم وفادارم حتی همین الانم ک رفته اسم هر پسریو میارن میگم نه.. من فقط اونو دوس دارم🥲چرا من نمیتونم بی رحم باشم... نمیدونم اون ب من فکر میکنه یا ن

ولی جای خالی اون تو قلب من درد میکنه این همه درد حق من نبود...🥲 تصور کرده بودم شب خواستگاریمون عروسیمون بچه هامون...یهو پشتمو خالی کرد🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اگه جای شما باشم ادامه تحصیل می دهم و شاغل میشم بعد ازدواج می کنم

این کاربری دومم هست.از سال 92 خواننده خاموش بودم.ببخشید عزیزانم متاسفانه دیگه به هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمی کنم✋✋✋ و اگه سوال روانشناسی داشتید و سوالتون کوتاه بود در همون تاپیکی که هستم جواب می دهم چون هر موقع میام سایت واسه گذراندن اوقات فراغت و...با سیل عظیمی از درخواست دوستی و سوالات مواجه میشم که متاسفانه وقت نمی کنم همه اشون رو پاسخ بدهم(ممنون که درکم می کنید)
😐🔪 من چه بی رحمیم پس  هرکی باهام دوست ش بعد حرف مفت زدن بلاک میکنم  یا یکی بعد یه ماه ح ...

ببین من نسبت ب پسرا هیچ حسی ندارم

ولی عاشق این بودم طبیعتا برام سخته

ای بابا

آخه کسی که برات ارزش قاقل نیست رو دوستدداری؟؟

واقعا چرا اینجوری هستید؟؟؟

دیگه حتی بهش فکر هم نکن

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
ای بابا آخه کسی که برات ارزش قاقل نیست رو دوستدداری؟؟ واقعا چرا اینجوری هستید؟؟؟ دیگه حتی بهش فکر ...

اون خیلی منو اذیت کرد

اینا هیچی نبود ک گفتم اگه همشو میگفتم واقعا میفهمیدین چقدر ادم بیرحمی بود