دخترا دلم خیلی پررره خواهر ندارم برای شما میگم یکم سبک بشم🥲 من ۲۱ سالمه تک دخترم ... خیلی درسخون بودم و ادمی نبودم ک راحت ب کسی دل بدم خودمو میشناختم یا عاشق میشدم و پاش میموندم یا نباید ادمای دو روزه میومدن تو زندگیم خلاصه گذشت و پارسال همین موقع ها سروکله یه ادم تو زندگیم پیدا شد تقریبا فامیل بود اومد و اومد و اومد هزار بار بلاک شد و هر هزاربار بازم اومد پیام داد گفت میخوامت قسم قرآن ک میخوامت... گفتم برو ب مادرم بگو رفت ب مامانم گفت همه کاری کرد راضی کرد مارو
ک ی مدت صحبت کنیم و پولامو جمع کنم و عید بعدی بیام خواستگاری یعنی این عید اینده... منم یکم دلم لرزیده بود براش
قبول کردم حرف زدم عاشقش شدم🥲اونم دوسم داشت خیلی ها خیلی... یک سال باهم بودیم و همو دوست داشتیم و بعدش جدا شدیم بی دلیل ولم کرد رفت ... دلم براش تنگ شده حتی ب جای خالیشم وفادارم حتی همین الانم ک رفته اسم هر پسریو میارن میگم نه.. من فقط اونو دوس دارم🥲چرا من نمیتونم بی رحم باشم... نمیدونم اون ب من فکر میکنه یا ن
ولی جای خالی اون تو قلب من درد میکنه این همه درد حق من نبود...🥲 تصور کرده بودم شب خواستگاریمون عروسیمون بچه هامون...یهو پشتمو خالی کرد🙃