2777
2789
عنوان

کیا کتاب معجزه شکرگزاری خوندن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7341 بازدید | 79 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم و البته بهترین هدیه. به شرط اینکه تمرین های کتاب رو جدی انجام بدین. ...

مرسی عزیزم امیدوارم گرفتاری که دارم برطرف بشه 

شکرگذاری شنیدم خیلی خوبه برای همین می‌خوام شروع کنم‌

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
هزار بار خودندم و عمل کردم اگه میخوای نتیجه صددرصد بگیری فقط کتاب محدودیت صفر 

عزیزم کتاب محدودیت صفر صوتیه؟ میشه دانلودش، کرد؟ شما خوندی؟ چه نتیجه ای گرفتی؟ 

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 

بدون تردید اگر عمل کرده بودین و شکرگزاری نه در حد شعار که به اصلی مهم در زندگیتون تبدیل شده بود، اینجوری نمیفرمودین

حس خوب در کنار خانواده بودن، یک چای با لبخند همراه با مهربانی از همه چیز زیباتر است... ان شاء الله خدا نصیبمان بیشتر کند
برنامه cast box رو نصب کنید،تو سرچش بزنید شکرگزاری... همه پادکست هاش هست که هرروز چکار کنید

ممنون گلم 🌹

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم و البته بهترین هدیه. به شرط اینکه تمرین های کتاب رو جدی انجام بدین. ...

به آرزوهات رسیدی؟؟

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍
مرسی عزیزم امیدوارم گرفتاری که دارم برطرف بشه  شکرگذاری شنیدم خیلی خوبه برای همین می‌خوام شروع ...

حتما شروع کنین

با یقین و اطمینان

به قول خود راندا برن نویسنده کتاب این وعده خدا در تمامی ادیان آسمانی است

حس خوب در کنار خانواده بودن، یک چای با لبخند همراه با مهربانی از همه چیز زیباتر است... ان شاء الله خدا نصیبمان بیشتر کند

اتفاقا محدودیت صفر قبلا خوندم .خوب شد یادم انداختید هواپونوپونو هم شروع کنم 

خواهش میکنم عزیزم  صوتی شکرگزاری بزن گوگل گوش کن خیلی خوبه

حتما ممنون عزیزم 🌹

من نمیخوام ناامیدتون کنم من فقط راهی رو میگم که واقعا نتیجه داشته باشه 

شاید ایمان قلبی نداشتید بهدهرحال ب هرچی ازته قلبت فکرکنی جذبش میکنی وواسش تلاش کنی 

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲