2777
2789
عنوان

کیا کتاب معجزه شکرگزاری خوندن؟

7362 بازدید | 79 پست

میشه بگید تمریناتش چیه؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

من

مثلا میگن هر روز ۱۰ تا از چیزایی ک براشون شکرگزاری بنویسید. مثل دوست.رفیق.مادر.پدر.خونه‌ماشین‌‌.حتی خونی ک تو بدنت  در جریانه یا صدای پرنده ها و‌‌..

دلبر ناب دلم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مثلا میگن هر روز ۱۰ تا از چیزایی ک براشون شکرگزاری بنویسید. مثل دوست.رفیق.مادر.پدر.خونه‌ماشین‌‌. ...

صبح و شب باید اینکار انجام بدم ؟ 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
کامل نه هر روز ۱۰تا شکرگزاری و ‌..

تا ۲۱ روز ؟ 

نه تا ۲۷روز کارهای متفاوت داره من شروع کردم از فردا انجام بدم

منم از فردا میخوام انجام بدم ولی نمی‌دونم حتما نیازه کتاب بخونم یا نه 

کتابشو کجاها دارن. 

از گوگل میشه دانلود کرد

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡
من مثلا میگن هر روز ۱۰ تا از چیزایی ک براشون شکرگزاری بنویسید. مثل دوست.رفیق.مادر.پدر.خونه‌ماشین‌‌. ...

بعد به ارزواات رسیدی؟ 

اگه امضام میخونی برای امام زمانت صلوات بفرست 🥰😍