2777
2789
عنوان

کیا کتاب معجزه شکرگزاری خوندن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7362 بازدید | 79 پست
به آرزوهات رسیدی؟؟

من خاطرم نیست وقتی خوندم کتاب رو یعنی حدود 7 سال پیش چه آرزویی داشتم اما هنوزم حس خوب کتاب همراهمه و جملاتش تو یادداشت هام هست.

امتحان کنین بی شک ضرر نداره

حس خوب در کنار خانواده بودن، یک چای با لبخند همراه با مهربانی از همه چیز زیباتر است... ان شاء الله خدا نصیبمان بیشتر کند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شکرگذاری اثر داره تو قرانم مستقیما اثرشو گقته ک افزایش نعمته

درسته ولی تا حالا به این صورت امتحان نکرده بودم 🌹

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
من خودم ۱۶سالمه ودم کنکوری ولی روزی یک ربع میخونم  برام عادت پارسال با یکربع۱۸۰۰صفحه خوندم

خیلی خوبه حتما ادامه بدید 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
من روش شکر گذاریم فرق میکنه حالا شما خدا نیستی بدونی عمل کردم یا نه

قصد قضاوت شما رو نداشتم، فقط حس کردم نباید در جایی که با اطمینان بعضی ها میخوان راهی رو شروع کنن، حس بد داد حتی میگن نباید پیش ادمی که مراجعه به یک پزشک میکنه از اون پزشک بد گفت. معجزه شکرگزاری به هر فردی اندازه اون تجربه ای که از شکرگزاری داره، معجزه نشون میده

حس خوب در کنار خانواده بودن، یک چای با لبخند همراه با مهربانی از همه چیز زیباتر است... ان شاء الله خدا نصیبمان بیشتر کند
اولین روز باید ده تا از نعمت هاتو بنویسی

مرسی عزیزم ❤️

شاید ایمان قلبی نداشتید بهدهرحال ب هرچی ازته قلبت فکرکنی جذبش میکنی وواسش تلاش کنی 

به این سادگیا نیست تا وقتی برنامه ضمیر ناخوداگاه تغییر نکنه نمیتونی به چیز مهمی برسی اکثرا همیشه برعکس میشه چون ذهنت باهات مخالفه

حتما شروع کنین با یقین و اطمینان به قول خود راندا برن نویسنده کتاب این وعده خدا در تمامی ادیان آسم ...

چه جمله ی زیبایی انرژی گرفتم مرسی 😍😁♥️