2777
2789
عنوان

کیا کتاب معجزه شکرگزاری خوندن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7341 بازدید | 79 پست

من خوندم عالیه

بزن تو مت فرزان بهنام اون هر روزو واست میگه

انقدرم صداش آرامش داره

مرا هزار امید است و هر هزار تویی👨‍👩‍👦۹۷.۵.۲۲روزی که فهمیدم باردارم عضو سایت شدم ولی متاسفانه بعد عوض کردن گوشیم رمز عبورمو فراموش کردم و این شد که دوباره از نوع برگشتم🥰بیا بهم قول بدیم فقط و فقط انرژی مثبت واسه هم باشیم...اگه قابل دونستی پیج خواهرزاده آشپزتو دنبال کن @momyosami

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار در روز . تووی ۲۸ جلسه

مرسی عزیزم ❤️

شما تاثیر خاصی تو زندگیت احساس کردی ؟

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )

هر روز ۱۰ مورد شکر گزاری باید بنویسی ولی بازم میگه با اون پیش برو

مرا هزار امید است و هر هزار تویی👨‍👩‍👦۹۷.۵.۲۲روزی که فهمیدم باردارم عضو سایت شدم ولی متاسفانه بعد عوض کردن گوشیم رمز عبورمو فراموش کردم و این شد که دوباره از نوع برگشتم🥰بیا بهم قول بدیم فقط و فقط انرژی مثبت واسه هم باشیم...اگه قابل دونستی پیج خواهرزاده آشپزتو دنبال کن @momyosami

یکی از بهترین کتاب هایی که خوندم و البته بهترین هدیه. به شرط اینکه تمرین های کتاب رو جدی انجام بدین. ان شاء الله با شکرگزاری به هر چه دوست دارین برسین

حس خوب در کنار خانواده بودن، یک چای با لبخند همراه با مهربانی از همه چیز زیباتر است... ان شاء الله خدا نصیبمان بیشتر کند
کتابشو کجاها دارن.  از گوگل میشه دانلود کرد

یادمه قبلا از گوگل میشد دانلود کرد 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
تاثیری نداره

مگه عزیزم امتحان کردی که انرژی منفی میدی یاکنابو خوندی ؟؟؟آدمو ناامید میکنی من آدم غمگینی بودم ازوقتی کتابو خوندم خیلی سرحال وشاد شدم حیف وقت نکردم شکر گذاریارو انجام بدم که حتما شروع میکنم بزودی

دخترخوبیم تولو خدا تعلیقم نکنید🥲
من خوندم عالیه بزن تو مت فرزان بهنام اون هر روزو واست میگه انقدرم صداش آرامش داره

مرسی صوتی هم خیلی خوبه 🌹

هر روز ۱۰ مورد شکر گزاری باید بنویسی ولی بازم میگه با اون پیش برو

باشه عزیزم مرسی بابت معرفی