2777
2789
عنوان

این روسری رو دوست دارم قیمتش ۳۸۸ تومنه بگید نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9146 بازدید | 65 پست

منم چادر میپوشم بخاطر همین دوست دارم تنوع روسریم زیاد باشه واسه همین زیادی گرون نمیخرم، نهایت میخوام 6، 7 بار سر کنم دیگه، همون در حد 100، 150 روسری های خیلی خوب و خوشگل که خوب هم روی سر وایسه میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قشنگه ولی نه با این قیمت

سلام بچه ها ماهی54سابق هستم که متاسفانه کاربریم ترکید. نی نی یار می خواست کاربریم رو برگردونه ولی متاسفانه چون کاربریم قدیمی بود یادم نمی اومد با چه ایمیل یا شماره ای ثبت نام کردم. فوقع ما وقع😌
منم چادر میپوشم بخاطر همین دوست دارم تنوع روسریم زیاد باشه واسه همین زیادی گرون نمیخرم، نهایت میخوام ...

واقعا خیلی گرونه این 

روسری هایی که خودم معمولا میخرم همین رنج ۱۵۰،۱۶۰ هست

علت گرونیش به ابریشم بودنشه اونهمکجراه،همینه قیمتش،دوست داری پارچه های فاخر سرت کنی و شرایطشم داری،بخر،خیلیا دوست دارن اجناس فاخر بپوشن حتی اگه یک دست بخرن از همه چیز

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰
علت گرونیش به ابریشم بودنشه اونهمکجراه،همینه قیمتش،دوست داری پارچه های فاخر سرت کنی و شرایطشم داری،ب ...

اخه پیجای دیگم ابریشم کجراه دارن ولی دیگه اینقد گرون نیست 

ممنون از اینکه نظرتو گفتی برام با ارزش بود