سلام خانمها همسرم دوساله دچار بوی بد دهان شده ...هیچ جوره هم درمان نمیشه ...دندانپزشکی رفته دندان و لثه چک شده ....متخصص گوش حلق بینی رفته سینوزیت ام چک شده ....دکتر گوارشم رفته ....دریغ از یکم اثر ... میگه مدام احساس خلط چسبنده داره ته حلقش....مترو نیدازول ...پرتو پرازول ...آب نمک هم که هیچی ....مسواک و نخ دندان هم بنده خدا انقدر تو روز استفاده میکنه ک دندوناش حساس شده....هم من خیلی اذیتم هم خودش....اعتماد به نفسش کلا نابود شده ...تو روخدا اگر راه حلی به ذهنتون میرسه یا دکتر خوبی میشناسین معرفی کنید ....تا نجات پیدا کنیم 😭😭😭
باید هر روز مسواک بزنه اگ هر روز مسواک نزنه دهنش بو میدع
بنده خدا هر سه وعده رو میزنه ....بخدا میگه جنس دندونام نازک شده دیگه ...از بس مسواک زده ....میگه کلا همون لحظه هم که دارم مسواک میزنم بوی بد میاد باز....و راست میگه😭😭😭😭
بنده خدا هر سه وعده رو میزنه ....بخدا میگه جنس دندونام نازک شده دیگه ...از بس مسواک زده ....میگه کلا ...
خمیر دندان خیلی برا دندونا مناسب نیس. میناشو از بین میبره. من خودم چند ماهی هست دیگه با نمک مسواک میکنم . بوی دهنمم از بین میبره
گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم. .........