2777
2789
عنوان

بوی وحشتناک دهان ...توروخدا بیاین یک لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 11027 بازدید | 133 پست
نا امیدتون نمیکنم ، اما این درد بی درمان هست ، هیچ درمانی نداره ! فقط باید یاد بگیرید باهاش کنار بیا ...

اما من یک نفر تو دوستانم دیدم ک بعد سه سال بالاخره درمان شد ....از طریق طب سنتی ....یادمه چقدر خوشحال بود چندماه تو دانشگاه میومد بدون هیچ بویی کاش پیداش میکردم ببینم چکار کرد تا ماهم انجام بدیم

سلام ممنون من با اینکه خودم بعلت نبود شرایط مالی و امکانات پزشکی نمیتونم مشکلمو درمان کنم اما شکر ...

ممنومم بابت راهنماییتون...والا دیروز از یک نفر طب سنتی مطمئن پرسیدم فرمودن ایشون فقط باید برن پیش تل گیر کاردرست همین ....ولی پیدا نکردم کسی رو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اما من یک نفر تو دوستانم دیدم ک بعد سه سال بالاخره درمان شد ....از طریق طب سنتی ....یادمه چقدر خوشحا ...

نمیدونم ، من بین این همه کسی که این مشکل رو داشته  تا حالا کسی رو پیدا نکردم که به صورت دائم درمان شده باشه ، 

پیدا کردنش کار سختی نمیتونه باشه.

1-تماس با دوستان مشترک 

2-سرچ کردن اسمش توی اینستاگرام

3-مراجعه به دانشگاه و گرفتن شمارش از پرسونلی

ممنومم بابت راهنماییتون...والا دیروز از یک نفر طب سنتی مطمئن پرسیدم فرمودن ایشون فقط باید برن پیش تل ...

منم دقیقا همین مشخصاتی که همسرتون داره رو دارم ، 

به عقیده من تل گیری یک  حقه بازیه .. اما  لطفا اگر راه حلی پیدا کردید برای درمانشون لطفا همینجا اعلام نتیجه کنید تا هممون مطلع بشیم

سلام ممنون من با اینکه خودم بعلت نبود شرایط مالی و امکانات پزشکی نمیتونم مشکلمو درمان کنم اما شکر ...

سلام عزیزم منم درگیر این موضوع هستم و اعتماد بنفسم مرده 😔 دیگه نمیدونم چیکار کنم، پیش چه دکتری برم دارم به خودکشی فکر میکنم

اما من یک نفر تو دوستانم دیدم ک بعد سه سال بالاخره درمان شد ....از طریق طب سنتی ....یادمه چقدر خوشحا ...

سلام عزیزم ببخشیدمشکل همسرتون حل نشد؟توروخدا اگر راهی پیداکردین بگین

سلام عزیزم مشکل همسرتون حل نشد؟متاسفانه واسه منم همین مشکل پیش اومده خلط پشت حلق دارم و بوی دهان لوزه سمت چپمم سنگ میاره (چنتا راه حل پیدا کردم یه خورده جوابه ایشالا که خوبشده باشن اگه نشدن بگین تا یه جایی منم راهنماییتون کنم😔

راستی سنگ لوزه هم دارن؟🥺