سلام خانمها همسرم دوساله دچار بوی بد دهان شده ...هیچ جوره هم درمان نمیشه ...دندانپزشکی رفته دندان و لثه چک شده ....متخصص گوش حلق بینی رفته سینوزیت ام چک شده ....دکتر گوارشم رفته ....دریغ از یکم اثر ... میگه مدام احساس خلط چسبنده داره ته حلقش....مترو نیدازول ...پرتو پرازول ...آب نمک هم که هیچی ....مسواک و نخ دندان هم بنده خدا انقدر تو روز استفاده میکنه ک دندوناش حساس شده....هم من خیلی اذیتم هم خودش....اعتماد به نفسش کلا نابود شده ...تو روخدا اگر راه حلی به ذهنتون میرسه یا دکتر خوبی میشناسین معرفی کنید ....تا نجات پیدا کنیم 😭😭😭
نا امیدتون نمیکنم ، اما این درد بی درمان هست ، هیچ درمانی نداره ! فقط باید یاد بگیرید باهاش کنار بیا ...
اما من یک نفر تو دوستانم دیدم ک بعد سه سال بالاخره درمان شد ....از طریق طب سنتی ....یادمه چقدر خوشحال بود چندماه تو دانشگاه میومد بدون هیچ بویی کاش پیداش میکردم ببینم چکار کرد تا ماهم انجام بدیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم مشکل همسرتون حل نشد؟متاسفانه واسه منم همین مشکل پیش اومده خلط پشت حلق دارم و بوی دهان لوزه سمت چپمم سنگ میاره (چنتا راه حل پیدا کردم یه خورده جوابه ایشالا که خوبشده باشن اگه نشدن بگین تا یه جایی منم راهنماییتون کنم😔