سلام خانمها همسرم دوساله دچار بوی بد دهان شده ...هیچ جوره هم درمان نمیشه ...دندانپزشکی رفته دندان و لثه چک شده ....متخصص گوش حلق بینی رفته سینوزیت ام چک شده ....دکتر گوارشم رفته ....دریغ از یکم اثر ... میگه مدام احساس خلط چسبنده داره ته حلقش....مترو نیدازول ...پرتو پرازول ...آب نمک هم که هیچی ....مسواک و نخ دندان هم بنده خدا انقدر تو روز استفاده میکنه ک دندوناش حساس شده....هم من خیلی اذیتم هم خودش....اعتماد به نفسش کلا نابود شده ...تو روخدا اگر راه حلی به ذهنتون میرسه یا دکتر خوبی میشناسین معرفی کنید ....تا نجات پیدا کنیم 😭😭😭
شنیدی میگن فوت میکنن داخل بینی چیزایی ک گیر کرده در حفره ها در میاد ؟؟
اره عزیز دخترم کوچیک بود بردم پیش تل گیر
اسمشون تل گیره فوت میکنن تو دماغ در میاد
من خودم در میارم
عین جوش میترکه میاد بیرون 🤢🤢🤢🤒🤒🤒🤒
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
پس چرا متخصص گوش حلق بینی نفهمید اینووو...همسرم میگم خودم حس میکنم این بووو از پایین میاد ....ولی ا ...
دارو نداره
زیر گردنش لمس کنید دو تا گوله سفت باشه میفهمی
همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
چه مصیبتیه اخه... چرا اونجا باید سوراخ داشته باشه 🥺
اه نمیدونم شانسه ماست 😭😭😭
گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم. .........
از کجا میفهمین سینوزیت دارین ؟ دکتر معاینه کرد کامل ک ...ای خدا😪😪😪
سینوزیت عزیز فقط با عکس رادیولوژی مشخص میشه با معاینه نمیفهمن