2777
2789
عنوان

بوی وحشتناک دهان ...توروخدا بیاین یک لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 11028 بازدید | 133 پست
ببین منم سنگ لوزه دارم خودم تخلیه میکنه بگو با انگشت یواش ودو تا حفره هستش تقریبا ته دهن هستش وقتی ل ...

پس چرا متخصص گوش حلق بینی نفهمید اینووو...همسرم میگم خودم حس میکنم این بووو از پایین‌ میاد ....ولی این همه دارو یکی نباید اثر کنه ای حداااا

پس چرا متخصص گوش حلق بینی نفهمید اینووو...همسرم میگم خودم حس میکنم این بووو از پایین‌ میاد ....ولی ا ...

عزیزم ته حلق همسرت رو نگاه کن .‌دو طرف حلق ببین نقطه های سفید میبینی ؟؟ 

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنیدی میگن فوت میکنن داخل بینی ‌ چیزایی ک گیر کرده در حفره ها در میاد ؟؟ 

اره عزیز دخترم کوچیک بود بردم پیش تل گیر

اسمشون تل گیره فوت میکنن تو دماغ در میاد 

من خودم در میارم 

عین جوش میترکه میاد بیرون 🤢🤢🤢🤒🤒🤒🤒

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
پس چرا متخصص گوش حلق بینی نفهمید اینووو...همسرم میگم خودم حس میکنم این بووو از پایین‌ میاد ....ولی ا ...

دارو نداره

زیر گردنش لمس کنید دو تا گوله سفت باشه میفهمی 

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
اره عزیز دخترم کوچیک بود بردم پیش تل گیر اسمشون تل گیره فوت میکنن تو دماغ در میاد  من خودم در ...

چه مصیبتیه اخه... چرا اونجا باید سوراخ داشته باشه 🥺

یا جواد الائمه ادرکنی ❤️
چه مصیبتیه اخه... چرا اونجا باید سوراخ داشته باشه 🥺

اه نمیدونم شانسه ماست 😭😭😭

اگه احساس میکنه ته حلقش ینی جایی ک بینی و دهن بهم وصل میشن همیشه خلط داره.اون خلط پشت حلق هس و در طب ...

بله با مراجعه به طب سنتی ممنوعیت و دارو داد ...یکی از ممنوعیت ها لبنیات بود ....بازم ممنونم ازتون بانو

قبل و بعد غذا نمک بخوره

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
از کجا میفهمین سینوزیت دارین ؟ دکتر معاینه کرد کامل ک ...ای خدا😪😪😪

سینوزیت عزیز فقط با عکس رادیولوژی مشخص میشه با معاینه نمیفهمن

از کجا میفهمین سینوزیت دارین ؟ دکتر معاینه کرد کامل ک ...ای خدا😪😪😪

بله از بچه گی تا الان دارم مزمن هست یعنی با دارو موقتی خوب میشه نهایت چند روز فقط با بخور عنبر نسا کنترلش میکنم 

و منی ک از دل تاریکی ب اوج خورشید رسیدم🌎💫️