2777
2789
عنوان

تراز افتضاح قلمچی

15172 بازدید | 57 پست

با ترازم چیکارکنم ؟ حتی ۵۰۰۰ هم نیست اصلا امید به قبولی دارم؟ چیکار کنم بره بالا اعصابم خیلی خورده فردا هم زیست دارم هنوز یه فصلش مونده دست و دلم نمیره بخونم 

ولی حالا ترازم رو چجوری بکشم بالا تیر کنکور دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمون امروزتو تحلیل کن تست بیشتر بزن فیلم های آلا هم ببین اگر توی درسی ضعیفی کلاس برو

وقت نمیشه اصلا نمیدونم چرا انقد کندم تا الانم یه ۱۳ صفحه از امتخان فردامم مونده دیگه خستم نمیکشم بخونم چجوری تحلیل کنم اصلا؟

نه جتی نمیدونم چجوری تحلیل کنم الانم با کلی غصه اینجام

وااای پس الکی آزمون دادی تا حالا 

اگه پاسخنامه کاغذی میگیری که عالیه وگرنه دانلودش کن بریز توی کامیپوتر تک تک سوالارو از اول نگاه کن ببین کدومشو اشتباه زدی ولی پاسخنامه تمام سوالات و نکاتشو بخون چه درست چه غلط 

پیشرفت میکنی اینجوری 

قبل از آزمون هم میتونی از کتابای سه سطحی قلم چی استفاده کنی . قبل از آزمون .آزمون مشابه پارسال هم بزن

لاااااااااااایک نکننننننننننن
میشه عزیزم ولی باید خیلی تمرکزت بالا باشه من دوستم با تراز ۵۵۰۰پزشکی اورد

دبیر شیمی ما رتبه اش 1200بوده 

تراز قلمچی اش هم تا آخرین لحظه 4500اینا 

البته منم ترازمممممم پااااایییینه و بورسیه ام  با هر آزمون خدا خدا میکنم حذف نشم بخدا 

ترازشو بالاتر برد یا با همین تراز؟

نه بالا با همین فقط  برا زیستت تستای قلمچی ابی قلمچی خیلی خوبن اول یسری از اونا و سراسریا بزن بعد برو سراغ تست سخت برا شیمی هم همینطور ابی قلمچی و توی ریاضی فیزیکم سراسریاشو بزن کلا ابی قلمچیو اول سراسری و یسری خوباشو بزن بعد کتاب زیستتو بجووووو بعدم برو سراغ تست سختت زیست برا اون ستا همون ابی با فیلم کفایت میکنه

عزیزم فکر کنم زیاد درسنامه می خونید . خودت‌ رو درگیر درسنامه نکن . یه تعداد تست روزانه مشخص کن مثلا اگه رشته تجربی روزانه حتما پنجاه تا تست زیست بزن . با تست درس رو یادبگیر نه بادرسنامه . پیوستگی داشته باش مثلا یه روز پنجاه تا تست نزن روز بعد صفرتا تست . یه دفتر شطرنجی داشته باش برای هر ساعت چهار تا خونه درنظر بگیر یعنی هر خونه میشه یه ربع . مارکر رنگی برای هر درس درنظر بگیر و برای زمانهایی که درس نمی خونی مارکر قرمز. ناخودآگاه علاقه پیدا میکنی که مدام درس بخونی و هیچ خونه ای قرمز نباشه .

ازمعجزه تست زدن غافل نشو . روز به روز تعدا تستها رو بیشتر کن ورشدترازت رو ببین  

دبیر شیمی ما رتبه اش 1200بوده  تراز قلمچی اش هم تا آخرین لحظه 4500اینا  البته منم ترازمم ...

چجوری بورسیه شدی 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.