2777
2789
عنوان

تراز افتضاح قلمچی

| مشاهده متن کامل بحث + 15177 بازدید | 57 پست
ازموناتو تحلیل کن و تست بیشتری بزن و شب هر درسی ک روز خوندی رو مرور کن  تحیلیل رو بلد نیستی بگ ...

من وقت نمی کنم تجلیل کنم چیکار کنم ؟      مدرسه خیلییی مشق میده     نهمم

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من وقت نمی کنم تجلیل کنم چیکار کنم ؟      مدرسه خیلییی مشق میده     نه ...

الهی من برگردم ک از الان ب بفکری 😍 فعلا شما درسای مدرسه رو کامل و فول بخون قشنگم مخصوصا علوم و ریاضی و عربی رو ک دبیرستان گیر نکنی اگرم هدف ازمون تیزهوشان و نمونس سعی کن پنچ شنبه تکالیف مدرسه رو اوکی کنی جمعه ازمون و تست بزنی قشنگمم 

درسا رو هم انباشته نکن و همون روز بخون گلم

امروز چند شد ترازت گلم  البته ببخشید میپرسم صرفا  کنجکاوشدم

زیر ۴۵۰۰ البته من کلا ده تا دونه رو جواب دادم ۱۲ درصد شیمی چون امتحان داشتم سریع گذشتم که بخونم اونم که هنوز تموم نشده

چند ساعت خوبه بخونم؟

ببین گلی 

برا هر درسی 1/5 ساعت بخون 

توی اون تایم هم تست بزن هم درسنامه بخون

و جزوه نویسی رو کنار بزار لطفا اگ این عادت رو داری 

من الان در روز 10 ساعت میخونم و جوابم گرفتم از درصد منفی اومدم 60😂✌️

مبگی عزیزم؟

باشه فدات 

ظهر بعد ازمون تحلیل کن و ی دفتر برا تحلیلت بزار 

سوالا سه گروهن 1 درست زدی 

2 غلط و 3 نزده 

مثلا مینویسی سوال 1 درست یا غلط یا نزده 

اگ درست بود و دلیل و استدلال تو درست بود ی نکته مهم یا خلاصه ازش روب روی سوال بنویس 

اگ غلط زدی بنویس چرا غلط زدی =اشتباه محاسباتی /بی دقتی/بلد نبودن یا هر چی 

اگ نزدی دلیللش چی بوده =وقت با بلد نبود یا هر چی 

و رو ب روی هر سوال ب خلاصه و نکته اگ دارخ بنویس ک چن ماه اخر این دفترت رو مرور کنی 

برای زیست نکته های ک توی تحلیل ب دست میاری رو توی کتابت بنویس و همچینین حفظیات شیمی و برای  ریاضی و شیمی و فیزیک مسله های ک سخت بودن یا اوکی  بودن و نکته عالی داشتن  رو توی دفترت بنویس ک اینا رو هم اخر سر کار کنی 

الهی من برگردم ک از الان ب بفکری 😍 فعلا شما درسای مدرسه رو کامل و فول بخون قشنگم مخصوصا علوم و ریاض ...

مرسی   بخدا خیلی میترسم      قلمچی شرکت می کنم تراکم بالای ۶۰۰۰ هستش ولی باز نمیرسم تحلیل کنم      می خوام تیزهوشان شرکت کنم ولی سخته    شما راهش رو بلدی؟

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
ببین گلی  برا هر درسی 1/5 ساعت بخون  توی اون تایم هم تست بزن هم درسنامه بخون و جزوه نوی ...

جزوه نوشتن خوب نیست؟

مرسی   بخدا خیلی میترسم      قلمچی شرکت می کنم تراکم بالای ۶۰۰۰ هستش ولی با ...

از الان استرس چرا داری 

اگ تیزهوشان نشد نمونه اگ نمونه نشد شبیه ساز تیزهوشان یا.... فرقشون خیلی نیست بخدا فقط جو اونجا خیلی درسی تره 

کتاب های ک هست برا این ازمون رو کار کن 

اسماشونو یادم نیست دقیق ولی داداشم ب کتابای داشت ک سوال هوش بودن کار میکرد