2777
2789
عنوان

تراز افتضاح قلمچی

| مشاهده متن کامل بحث + 15177 بازدید | 57 پست
از الان استرس چرا داری  اگ تیزهوشان نشد نمونه اگ نمونه نشد شبیه ساز تیزهوشان یا.... فرقشون خیل ...

برادر شما قبول شد ؟     میشه ازشون بپرسید غیر از هوش اسم بقیه ی کتاباشون چی بود؟      من از یه طرفی به خاطر هزینه و این داستان ها(برادر دوقولو دارم) مجبورم تیزهوشان یا مدرسه خوب قبول شم چون برامون امکان پذیر نیست    هزینه ی کتاب ها هم زیاده شریکی استفاده می کنیم     مادرم هم تا اینجا خیلی خرج کرده به اندازه ی خودش و دلم نمیخواد که نا امیدش کنم ...‌ خیلی زحمت کشیده برامون و دلم براش میسوزه چون ششم به هفتم هم نشد که قبول شم با اینکه تلاشمو کرده بودم و الان هم چون اون موقع قبول نشدم حس نا امیدی می کنم از یه طرفی هم مدرسه انقد مشق میده که زیاد وقت نمی کنم تست و ‌...   کار کنم   خیلی نگرانم راستش 

ممنون بابت کمکتون

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادر شما قبول شد ؟     میشه ازشون بپرسید غیر از هوش اسم بقیه ی کتاباشون چی بود؟   &n ...

باشه گلی میپرسم بهت میگم ❤️توم ناامید نشو انشالله ک قبولی و دل مامانتو شاد میکنی 

سعی کن کمتر گوشی استفاده کنی و بیشتر درس بخونی 

نزده هام خیلی زیادن معمولا با اونا چیکآر کنم

دلیلش؟ 

اگ نرسیدی بخونی ک اوکیه چون بودجه یکم سنگینه و همزمان مدرسه رفتن و... با هم سخته 

ولی اگه تایم کم میاری سرعت تست زدنت رو بیشتر کن 

اگ؟ بستگی ب دلیلت داره گلم 

ولی سعی کن بیشتر تست بزنی تا درسنامه بخونی 

دلیلش؟  اگ نرسیدی بخونی ک اوکیه چون بودجه یکم سنگینه و همزمان مدرسه رفتن و... با هم سخته  ...

خودت پایه چندمی؟ اگه دوازده هستی برای ازمون ۲۳ دی تو این یه هفته چ جوری میخونی؟ برام پیشنهادی داری؟

خودت پایه چندمی؟ اگه دوازده هستی برای ازمون ۲۳ دی تو این یه هفته چ جوری میخونی؟ برام پیشنهادی داری؟

12 

من مدرسه نمیرم ✌️غیرحضوری گرفتم 

من در طول هفته تقسیم میکنم مباحث رو و میخونم و تست میزنم و پنچ شنبه ها مرور و جمعبندی طوره 

12  من مدرسه نمیرم ✌️غیرحضوری گرفتم  من در طول هفته تقسیم میکنم مباحث رو و میخونم و تست ...

اخه این ۲۳ دی قشنگ کنکوره همیشه قبل ازمون رو برنامه ریزی مشکل دارم الانم اینو موندم کجای دلم بزارم با امتحانا

باشه گلی میپرسم بهت میگم ❤️توم ناامید نشو انشالله ک قبولی و دل مامانتو شاد میکنی  سعی کن کمتر ...

مرسی عزیزم ❤

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای