2777
2789
عنوان

تراز افتضاح قلمچی

| مشاهده متن کامل بحث + 15177 بازدید | 57 پست
دبیر شیمی ما رتبه اش 1200بوده  تراز قلمچی اش هم تا آخرین لحظه 4500اینا  البته منم ترازمم ...

نه نمیشی فقط باید. بخونی پیج کوثر کوکو هم فالو کن باهاش مشاوره بگیر خیلیییی کمکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری بورسیه شدی 

معدلم بالا بود 19.98بودم 

و شرایط خانوادگیم خاص هست (با مادرم زندگی میکنم )

بورسیه شدم اول آنلاین ولی باهام کنار اومدن سپردن به نمایندگی استان چندتا آزمونم رو  یه ماهه حضوری میدم 

نه نمیشی فقط باید. بخونی پیج کوثر کوکو هم فالو کن باهاش مشاوره بگیر خیلیییی کمکه

راست میگی عزیزم 

نگرانیم خیییلی بود همش نگرانم حذفم کنن اخه خیییلی برام خوبه دادن آزمونا 

اینستامو حذف کردم سرگرم نشم 

نه جتی نمیدونم چجوری تحلیل کنم الانم با کلی غصه اینجام

برای تحلیل 

اونایی که اشتباه زدی رو پیدا کن و نکته شو بخون و حتمااا همرو جایی یادداشت کن 

نزدیک به کنکور همه نکات رو ورق بزن عالیه 

سلامتی امام زمان(عج)...اللّهم صل علی محمد وال محمد و عجّل فرجهم❤️
نه جتی نمیدونم چجوری تحلیل کنم الانم با کلی غصه اینجام

ببین تحلیل کردنت اینجوری باشه که آزمون رو دونه دونه با پاسخ نامه چک کن   بعد  غلط هاتو تو یه دفتر بنویس و از کتاب های قلمچی از اون مبحث هایی که غلط زدی تمرین حل کن     بعد آخر سر برای آزمون بعدی غلطهاتو مرور کن      این روش رو پیش بگیر برای هر درس موفق میشی        امید داشته باش تو میتونی مطمئنم

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  
میشه عزیزم ولی باید خیلی تمرکزت بالا باشه من دوستم با تراز ۵۵۰۰پزشکی اورد

واقعا؟    کدوم دانشگاه و چه شهری

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای