2777
2789
عنوان

چرا دهه هشتادیا این قدر ازدواجی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 4851 بازدید | 258 پست
اسکل شوهر کردی نهنگ تور نکردی که یه بار دیگه هم کامنت بزارید نینی بار رو تگ میکنمبدبخت هول شوهر

جانم با اینا بحث نکن اصلا شعور حرف و تبادل نظر ندارن، بسیار گستاخ و پررو هستن

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمار کلی رو در نظر بگیرم دهه شصتی مجرد خیلی داریم ولی دهه هشتادیا ظاهراً این سبک زندگی رو نمیپسندن

شما به جور حرف میزنید که ولی دهه هشتادی ها همه یا ازدواج کردن یا دنبال ازدواج هستم اینکار که ما کار خلاف شرع کردیم 

انسان یه موجود اجتماعی هست و نیاز به حضور در اجتماع و داشتن همدم و همراه داره اینکه یه نفر دوست داره ازدواج کنه یا ازدواج کرده چیز بدی هست ؟ 

هر چیزی یه سنی داره وقتی از اون سن میگذره دیگه اون شور و شوق رو براش نداری وقتی تو سن بیست تا بیست و پنج بچه دار میشی حوصله و اعصاب بیشتری داری و برای بچه بیشتر وقت می‌زاری ولی وقتی سی  رو رد می‌کنی دیگه کم حوصله میشی من الان خودم یه خواهر چهار ساله دارم 

وقتی من بچه بودم مادرم بهم کلی شعر و سوره و نقاشی یاد داده بود و حوصله بیشتری داشت و بیشتر برام وقت میزاشت ولی الان اصلا حوصله نداره برای خواهر من همونقدر وقت بزاره 

خودتون دارید میگید که پسر دهه شصت و هفتاد برای اینکه سن ما کمتر هست و راحت تر میتونیم بچه دار بشیم با ما ازدواج میکنن تو همین تاپیک چند نفر اینو گفتن 

وقتی سن می‌ره بالا هزار تا مشکل پیش میاد برای آدم 

حالا هی باز بگید دهه هشتادی ها نمی‌فهمن 

شما استثنائات دور و بر خودتو گفتی، کدوم شهر ساکنی

بهتره اینو بگیم ک (شماها استثناهای اطرافتون رو در نظر گرفتین )

من کرمانشاهم

🕳لطفا هر وقت دیدین کامنت گذاشتم بهم بگین برو درستو بخون!!     

تو عمررم دهه شصتی مجرد ندیدم راستشحتی مامانمم میگه قبلا مثل الان نبوده ما دبیرستان ک بودیم تو کلاسمو ...

چندین میلیون دهه شصتی دختر مجرد داریم 

که یک و خورده ای میلیونش به سن مجرد قطعی رسیدن 

از همه جا بی خبری 

حتما یه جای دور افتاده زندگی می کنی 

چون معنی واقعی عشق رو درک کردن برعکس دهه های 60 و 70 که میگفتن حالا میریم سر خونه زندگی عاشق هم میشیم بعدشم از اخلاق هم خوشمون میاد بعدش میدین شوهرشون مالی نیس میان مینالن ازدواج فلان ازدواج بسان

کاش آنقدر آب داشتیم تا جهنم را خاموش کنیم و ای کاش آنقدر آتش داشتیم که بهشت را بسوزانیم تا مردم خدا را برای خودش بپرستند(زرتشت)😅🗿

29 ازدواج کردم و پشیمونم نه از انتخاب بلکه از اردواج

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️