2777
2789

بچها مردی که ماشین ۲۰۶ خونه خوب لوکس داره پولداره اما به زور تقریبا پول خرج میکنه

دختری که میخواد ازدواج کنه باهاش وضع مالیشون به شدت ضعیفه حتی خانوادش ماشینم ندارن

بعد مرده مثلا به دختره میگه داداشت زشته عکس داداش دختره تو گوشی میبینه یا پسره ۳ ماه با دختره تو ارتباط بوده بعد باهم خیلی راحت بودن بعد پسره بعد چند بار خاله دختره میبینه به دختره میگه خالت معتاده 

یا مثلا به دختره میگه بابت چقدر پول تو حسابش داره 

اما اینم بگم این سوالارو از دختره میپرسه باهم خیلی راحتن 

بنظرتون این مرد تغییر میکنه ؟؟؟

شیرین میزنه ؟؟؟

شیرین میزنه این آقا ؟؟؟

حاضرین بااین وجود که شما خانواده ضعیفی باشین مرده پولدار باشه خونه ماشین آماده باشه باوجود اخلاقاش باهاش ازدواج کنید ؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیرین نمی زنه بیادبه و شکاکه به نظرم

جنایت_نامرئی (سهیل سلیمی)برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf،عضو انجمن علوم و فناوری نوین امریکا نویسنده، تهیه‌کننده و کارگردان متخصص مطالعات استراتژیک فرهنگی مشاور رسانه‌ای آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران.                       @SOHEILSALIMI. در ایتا جستجو کنید              برای آشنایی با کمتریل به آپارات به آدرس زیر مراجعه کنید aparat.com/v/qFTdf

نه

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

پولی به دختر نخواهد رسید به طمع پول و رفاه نباید باشه فقط عمر و جوونی اش با این آدم تباه میشه این آقا شدیدا فضول و خسیس هست آمار میگیره فردا بزنه تو سر دختر که من از کجا به کجا رسوندمت خونه بابات چی بودی بابات چی بود.... 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 

ببین تو بدبختی بیچارگی زندگی میکنم کلیه میفروشم اما زندگی بااین آدم نهههههه 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:)