2777
2789

سلام منو شوهرم خیلی خوبیم باهام یعنی تا حالا کوچیکترین شکی نکرده بودم بش خیلی مهربونه باهام همیشه دوس داره خوشحالم کنه

ولی دو سه روز پیش تو مخاطباش اسم دوتا دخترو دیدم گفتم اینا کین گف نمیشناسم قسم خورد باهاشون چت نکرده بود شایدم کرده پاک کرده

از وقتی این اتفاق افتاده حالم خیلی بده حس خفگی دارم نمیدونم چیکار کنم باورش کنم یا نه پیگیر سم ببینم این دوتا دختر کیان💔😞

از یه طرفم الان اگ چیزی بینشون باشه جتما یه کارایی کرده ک اگ پیگیر شم نفهمم😭😭🥺💔

پیگیر نشو و بخودت قول بده گوشی شوهرتو تند تند چک نکنی،زندگیتو بکن

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          

چ جالبه اینجا اکثرا شوهراشون شماره های دختر توی گوشی  دارن ک نمیشناسنشون

قضاوتی نمیکنم ولی انگار همه مردا اینجوری هستن از قبلیا ک چیزی نشده بود ثابت کنند فک نمیکنم توام ب جایی برسی

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیگیر نشو و بخودت قول بده گوشی شوهرتو تند تند چک نکنی،زندگیتو بکن

شک مثل خوره افتاده تو جونم نمیتونم یه لحظه از فکرش دربیام 

بنظرت پیش خودش به اون دخترا بگم پیام بده یا زنگ بزنه؟

بنظرمن اگ ی کاری نداش نمیگف من نمیدونم اونا کین و از کجا اومدن، میگف کینو واسه چی شمارشونو ذخیره کرده«(البته نظر منه شایدم اینطوری نیس)»

ت هرتاپیکی ک نظر میدم لازم نیس مخالفت کنی چون میگمممم نظرررر ینیییی عقیده خودمه پس پی پی خودتو بخور 🥰بوووس💋
بنظرمن اگ ی کاری نداش نمیگف من نمیدونم اونا کین و از کجا اومدن، میگف کینو واسه چی شمارشونو ذخیره کرد ...

چیکار کنم پس 

یه راه حلی جلوم بزار دارم دیونه میشم 

خیلی سخته یکی بهت محبت کنه بگ دوست دارم ولی دروغ گفته باشه😭

شک مثل خوره افتاده تو جونم نمیتونم یه لحظه از فکرش دربیام  بنظرت پیش خودش به اون دخترا بگم پیا ...

نگا منم شوهرم اسم زن سیو داره توو گوشیش ولی فامیل سیو کرده،شوهرم کارمنده،من هیچوقت نمیگم این کیه،منم اسم مرد توو گوشیم سیو هست ینی دارم خیانت میکنم؟؟؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
نگا منم شوهرم اسم زن سیو داره توو گوشیش ولی فامیل سیو کرده،شوهرم کارمنده،من هیچوقت نمیگم این کیه،منم ...

چرا پس حساس نیستی؟

من میترسم ساده رد شم از این موضوع پرو بشع

آخه پروف اون دختره هم یه دختر با آرایش غلیظ بود 

چیکار کنم پس  یه راه حلی جلوم بزار دارم دیونه میشم  خیلی سخته یکی بهت محبت کنه بگ دوست د ...

میدونم سخته عزیزم درکت میکنم🥺 

ولی خوبه آدم طرفشو بشناسه 

اگ میخوای مطمعن شی شماره هارو بردار ذخیره کن یا ب یکی بده ببین دخترا کین شاید ت محل کار شوهرتن یا هم آشنا هستن برات یا برو سرشون 😒😤

ت هرتاپیکی ک نظر میدم لازم نیس مخالفت کنی چون میگمممم نظرررر ینیییی عقیده خودمه پس پی پی خودتو بخور 🥰بوووس💋
میدونم سخته عزیزم درکت میکنم🥺  ولی خوبه آدم طرفشو بشناسه  اگ میخوای مطمعن شی شماره هارو ...

نمیتونم به کسی تو اطرافم اعتماد کنم همشون از دم دوس دارن زندگیم بپاشه 

خودم زنگ بزنم بهشون؟

البته شماره ندارن تو تل آیدی بود

یکیش داش فک کنم اونم اگ تا حالا شوهرم پاک نکرده باشه

یا بگم پیش خودم به اون دخترا پیام بده یا زنگ بزنه از تل؟

پرو نمیشه اونوقت؟

چرا پس حساس نیستی؟ من میترسم ساده رد شم از این موضوع پرو بشع آخه پروف اون دختره هم یه دختر با آرای ...

چون بهش اعتماد دارم،تو هم به شوعرت اعتماد کن،زیاد پیگیر شی بخدا بدتر میشه،یبار یکی رو سیو کرده بود و باهاش توو واتس اپ حرف زده بود،خیلی کم،در حد احوالپرسی و اینا،پروفایل یه دختره بود اسم خانمه هم هما بود،من با موبایل خودم زنگ زدم یه زن سن بالا بود بعدش فهمیدم این همسایه قبلی شوهرم بوده و یه زن سن بالاس که عکس دخترش پروفایلشه،به خودم خندیدم ک چرا الکی شک کردم فقط روح و روان خودمو بهم ریختم،یادمه نصفه شبا پامیشدم گوشی شوهرمو زیر و رو میکردم از گالری بگیر تا پیام و واتس اپ و ....از من به تو نصیخت اینکارو نکن که واست عادی میشه و روح و روان خودتو ازار میدی تهشم به هیچی نمیرسی،اگه خدایی نکرده زبونم لال به جایی هم برسه خودت نابود میشی

نمیتونم به کسی تو اطرافم اعتماد کنم همشون از دم دوس دارن زندگیم بپاشه  خودم زنگ بزنم بهشون؟ ا ...

اره بزار بیاد خونه خودشم اول خوب رفتار کن یهویی بگو بهشون زنگ بزنه چون از قبل بگی یا یجوری باشی یا شماره هاشونو پاک میکنه یا بهشون یاد میده ک چی بگن..

البته شایدم بگه پاکیدم☹️