2777
2789
عنوان

کی تا حد مرگ مثل من تنهاست؟😭

559 بازدید | 33 پست

خیلی تنهام خواهر برادری ندارم 

پدرم زندست اما نیست   

مادرم هست اما ماهی یه بارم به زور اجازه میده برم خونش با این وجود که خونمون به هم نزدیکه...اصلا بهم زنگ نمیزنه و محلم نمیده...کلا مثل یه موجود اضافی باهام رفتار میکنه اما من به شدت بهش وابسته ام و اینهمه بی توجهی که ازش میبینم آزارم میده   

همسرم اصلا باهام حرف نمیزنه و جایی منا نمیبره 

دخترم هم خیلی کوچیکه

صبح تا شب تو خونه تنهام و بی کس دارم داغون میشم 

کلاس یا چیزای دیگه نمیتونم برم چون بچم کوچیکه .

خانواده شوهرم هم آدمیتی ندارن فقط توهین و بی احترامی و حسادت میکنن ...

کلا خیلی دارم اذیت میشم از بی کسی....

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

موسسه ایثار نیرو جذب می‌کند

استخدام نیروی دورکاری تنها با یک گوشی هوشمند صاحب شغلی با درآمد عالی باشید  

مزایا دارای بودن فیش حقوقی ، حقوق ثابت ماهانه ۵ میلیون تومان +پاداش

دریافت وام ۴ درصدی خرید کالا ،

بیمه تامین اجتماعی ،بیمه تکمیلی و بیمه عمر، دریافت وام خرید مسکن......

۷ساعت کار آنلاین 

برای استخدام به ایدی زیر مراجعه کنید ssrra68@

دحترت چند وقتشه؟

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیشتر نبود پدرم 

و رفتارای آزار دهنده ی مادرم داغونم کرده 

خیلی کمبود محبت دارم 

چیکار کنم که آدما برام مهم نباشن و راحت ازشون بگذرم؟

وزن اولیه ۸۳  وزن فعلی ۶۷/۴۰۰  هدف اول ۶۶   هدف دوم ۶۴  هدف نهایی ۶۲  

منم خیلی تنهام یه داداش داشتم که رفت پیش خدا باشوهرمم همش قهریم باهم ولی تو ازمن بدتری 

ب نظرم برو باشگاه بچت کوچیکه بذارش یه ساعت مهد چی‌میشه مگه؟؟ بعد باشگاه برو بیارش خونه 

عزیزم منم خیلی تنهام از تنهایی خواستم بچه دار بشم الان دخترم 3 سال و نیمشه. خدا رو شکر لحظه ای تنها نمیشم با بودنش از صبح تا شب وقتمو پر میکنه 

یه روز نقاشی باهاش کار میکنم یه روز شعر و آهنگ و زبان 

یه روز میریم خانه کودک 

یه روز شهر بازی 

با هم میریم خرید اون نظر میده 

کلا وقت خودمون و پر میکنیم 

منم تک فرزندم عزیزم

خداروشکر که مامان بابات سلامتن

مطمئن باش قلبا تورو دوست دارن 

دوست پیدا کن همسایه ای کسی روزا دردودلی کنین مطمئنن بهتر میشه حالت

و اینکه فکر کردم مجردی

با شوهرت صحبت کن کاری کن ادن بشه همدم و رفیقت 

بعضی مردا درکی از این چیزا ندارن بنظرشون زن نیاز ب محبت نداره و باید فق خونه داری کنه بچه بیاره

عزیزم کلاس های آموزشی اکثرن آنلاینن

یوتیوبم خیلی میتونه وقتت رو پر کنه

یه رشته هنری که علاقه داری رو ادامه بده بیکار نشین 

تو همسایه آشناها با کسی صمیمی شو برین دورهمی چت کنید و جرف بزنید

منم هیچ کس رو ندارم هیچوقتم احساس تنهایی نکردم

خدایا تو را شکر می گویم چرا که هر روز بهترین ها را وارد زندگی من می کنی.🤲

همه اینایی که گفتی دور و برم هستن و خیلی هم بد نیستن. تازه سر کارم میرم و دوست و فامیل هم دارم.

اما به حدددددی تنهام که گاهی حس میکنم من خود تنهاییم. خود خودشا. منو جویده و خورده و رفته و حالا اونه نه من. این حسیه که از درون میاد و ربطی به اطرافیان نداره

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.