2777
2789
عنوان

بچه ها من هروقت میرم سالن میکنن تو پاچم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 59 پست
😅🤣🤣🤣  ارع دقت کردی آرایشگرایی که میکرو و.. میکنن خودشون نچرالن یا ابرو شون افتضاحه

من اینجاها خیلی رکم

یبارم رفتم ناخن..از اون ور طرف دوستش اومد..بخاطر دوستش الکی به من گفت صاحب ارایشگاه اشتباه نوبت داده میشه فردا بیای؟

خیلی جدی گفتم : نه..این مشکل تو و صاحب ارایشگاه هست برو حلش کن..

خودش و دوستش حسابی خیط شدن..دوستش رفت

اینم بهم گفت : تا حالا هیچکس اینجوری قاطع بهم نه نگفته بود

حالا همین ناخن کار داشت واسه همکارش تعریف میکرد

رفتم دکتر امروز به منشی گفتم : خانم من شاغلم گفتی ساعت ۴ من راس ۴ میرم تو

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..

باورتون میشه من تا حالا اصلا کاشت و ژلیش انجام ندادم ؟؟؟😂😂😂😃 

سنی هم ندارم ۲۱ سالمه 😂🤦😑 

خودم لاک میزنم . حوصله ندارم برم سالن 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار واسه عروسیم رفتم ژلیش ببین جوری فاتحه ناخونامو خوند که بعد تا ۶ ماه زمان برد ناخنم درست ب ...

دقیقا من خواهرم ناخن کاره تا حالا چندبار گفته بزارم واست گفتم نه مگه ناخن قشنگ خودم چشه 

عزیزم کاور با پودر خیلی مقاوم تره.. من خودم چون ناخن رشد خوب و کشیدن اصلا کاشت نمیکنم... همیشه کاورش ...

اسیبش چطور ؟

من بار اولمه میخوام لمینت یا کاور کنم وسواس گرفتم

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
عزیزم کاور با پودر خیلی مقاوم تره.. من خودم چون ناخن رشد خوب و کشیدن اصلا کاشت نمیکنم... همیشه کاورش ...

میشه رو کاور نگینی چیزی گذاشت تا از سادگی در بیاد ؟ 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
من اینجاها خیلی رکم یبارم رفتم ناخن..از اون ور طرف دوستش اومد..بخاطر دوستش الکی به من گفت صاحب ارای ...

عزیزم بازم از رک بازیات بگووووو حال میکنم بخدا 

مثلا من یجا میرفتم اموزش زبان تصف وقت کلاس رو مربی با ناز و ادا مینشست کافی و کیک میخورد من عین بز باید ساکت مینشستم تا این کوفتش تموم شه 

گل واسه منی که ناخنام فوری میشکنه چی خوبه؟؟؟

ناخن خودم تا یه کوچولو بلند میشه بس که نرمه

فوری حتی به لباس گیر میکنه میشکنه

زندگی من سالهای سال درگیر بدبیاری و مشکلات متعدد و ..بود.تلاشم زیاد بود و جوابم کم..دست به طلا میزدم خاک میشد..یه شب از ته دل، از اون ته ، ته از خدا خواستم فقط بهم نشون بده چرا؟ و نشون داد....نذرهای ادا نشده..یه دفتری برداشتم تمام نذرهایی که ادا نکرده بودم رو نوشتم ، به ازای نذرهایی هم که فراموش کرده بود یه ختم ۱۲۴,۰۰۰ صلوات برداشتم و شروع کردم به ادای نذرهام..دونه به دونه رو ادا کردم. سخت بود، زیاد بود، اما اداش کردم..خدا رو شاهد میگیرم که ورق زندگیم برگشت..نمیگم یه شبه پولدار شدم و به عرش رسیدم و ...اما مشکلاتم نصف شد، بدبیاری هام تموم شد و جواب زحماتم رو گرفتم..الان اگر نذری کنم همون لحظه یاداشت میکنم و از همون لحظه شروع میکنم به ادا کردنش..نمازام سر وقته و تاثیرش رو تو زندگیم تو هر ثانیه دارم میبینم...این تجریه زندگی منه..بزرگترین تجربه..داستان کاملش تو تاپیکام هست..
عزیزم بازم از رک بازیات بگووووو حال میکنم بخدا  مثلا من یجا میرفتم اموزش زبان تصف وقت کلاس رو ...

یاخدا!!!!تو دیگه خیلی بی زبونی

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
عزیزم مرسی از راهنماییت میگم که من ناخونام همش میشکنه  اگر لمینت بیاد روشون دیگه جلو شکستنو میگ ...

لمینت بهتر از ژلیشه.. مقاوم تره ...اما من خودم چون کار خونه میکنم و این چیزا واسم نمیمونه .اخرش لب پر میشه منم متنفرم 😂براهمی خودم همیشه کاور میکنم .. هم ناخن خودمه‌. هم نمیشکنه دیگه.. اما الان چون باردارم کارم نمیکنم ژلیش میکنم میمونه بستگی داره کار زیاد انجام میدی هرچی کنی ناخن میشکنه

عزیزم بازم از رک بازیات بگووووو حال میکنم بخدا  مثلا من یجا میرفتم اموزش زبان تصف وقت کلاس رو ...

چی بگم گفتم دیگه..همیشه قبل رفتن لیست کارهایی که میخوام انجام بدم میفرستم برای ارایشگر میگم : قیمت نهایی رو بگو

برم اونجا ۱۰۰۰ تومن بیشتر نمیدم..پیشنهاد ارایشگرم اصلن قبول نمیکنم همه رو قبل انتخاب میکنم...

خیلیم تذکر میدم و میدونم من رک و حساسم

کارام رو خیلی تمیز و مرتب انجام میدن

من کلن قیافه جدی دارم..ارایشگاه هم جدی برخورد میکنم..لبخند اضافی و ..ندارم..همیشه هم سر وقت انجام میدن هم درست

چون خودم ارایشگاه بودم تجربه شو دارم...

اسیبش چطور ؟ من بار اولمه میخوام لمینت یا کاور کنم وسواس گرفتم

لمینت و ژلیش. تنها چیزایی ک میشه با سوهان دستی یا همون بافر خط خش بندازی.. فقط برا دورگیری از دستگاه استفاده کنه... و حتما اگ ناخنت چرب نباشه از اسید پرایمر استفاده نکنه چون اسید پرایمر بیشتر ب دست آسیب میزنه اگ این دو کار انجام نده اسیبش کمتره