2777
2789
عنوان

بچه ها من هروقت میرم سالن میکنن تو پاچم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 59 پست
زن ساده بره ارایشگاه جیباشو خالی میکنن من دفعه پیش رفتم : ارایشگره بهم گفت ابروهات افتضاحه بیا برا ...

افرین🤣🤣🤣🤣

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
زن ساده بره ارایشگاه جیباشو خالی میکنن من دفعه پیش رفتم : ارایشگره بهم گفت ابروهات افتضاحه بیا برا ...

😅🤣🤣🤣 

ارع دقت کردی آرایشگرایی که میکرو و.. میکنن خودشون نچرالن یا ابرو شون افتضاحه 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ریموو کردم چند ماهه من ۲۰۰ میدادم با طرح و اینا ولی واقعن ارزش نداشت وقتی بعضی وقتا کم میاریم باب ...

خب چجوری میخوای پاکشون کنی؟!

خوب چرا پیش یه ناخنکار خوب نمیری... اگ بیشتر ناخن هوا گرفته بشه تاجایی ک نشه از بینش برد مجبور میشن ک درشون بیارن... من خودم ناخن کارم.اما تا جایی ک بشه هوا از بین میبرم اما بعضی واسشون مهم نیست...یه جا برو کاشت ترمیم دیگ کار خودشو ک‌نمیتونه بگه خرابه من خودم شده تا دوماه ترمیم نکردم... بااین وجودی ک گفتی ناخنت خیلی داغون شده بزار یه مدت بگذره و ناخن ک اسیب دیدن رشد کنه بعدش برو باز ژلیش یا لمینت کن..

خوب چرا پیش یه ناخنکار خوب نمیری... اگ بیشتر ناخن هوا گرفته بشه تاجایی ک نشه از بینش برد مجبور میشن ...

عزیزم چون ناخنکار هستی میپرسم لمینت بهتره یا کاور

خوب چرا پیش یه ناخنکار خوب نمیری... اگ بیشتر ناخن هوا گرفته بشه تاجایی ک نشه از بینش برد مجبور میشن ...

عزیزم مرسی از راهنماییت میگم که من ناخونام همش میشکنه  اگر لمینت بیاد روشون دیگه جلو شکستنو میگیره درسته؟

خوش ب حال خودم ک تاحالا ی هزاری تومنی واسه ناخونام خرج نکردم😂😂😂 هر ماه ترمیم ترمیم بعد هم فاتحه ...

من یه بار واسه عروسیم رفتم ژلیش

ببین جوری فاتحه ناخونامو خوند که بعد تا ۶ ماه زمان برد ناخنم درست بشه

نمیدونم چجوری میرن

چون اینجایی که من رفتم مثلا خیلیم معروف بود

حیف پول

تمام اینکارا چند سال دیگه خز میشه

پولشون و ناخن و مژه و ابروشونم نابود و کچل کردن