2777
2789
عنوان

بچه ها من هروقت میرم سالن میکنن تو پاچم😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 59 پست
چی بگم گفتم دیگه..همیشه قبل رفتن لیست کارهایی که میخوام انجام بدم میفرستم برای ارایشگر میگم : قیمت ن ...

مررررسی عزیزم 

خوشم اومد از اخلاقت 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

موفق باشی همیشه

خودت لاک بزن منت اونارو نکش😁

من اصلا نمیتونم کاشت رو تحمل کنم احساس سنگینی بهم میده

سه روز یه بار لاکمو پاک میکنم ناخونامو سوهان میکشم و کامل تمیز میکنم بعد یه لاک جدید و خوشگل میزنم کلا نیم ساعت وقتمو میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل واسه منی که ناخنام فوری میشکنه چی خوبه؟؟؟ ناخن خودم تا یه کوچولو بلند میشه بس که نرمه فوری حتی ...

کاور با پودر. و کاشت ناخن.. اگ کاشت دوست نداری میتونه با پودر ناخن خودتو درسته کنه کم کم بلند میشه و نمیشکنه.... البته ژل و ایناهم هست اما هزینه باالاتری دارن .. با پودر من خودم چندسال واسه خودم میزنم

خودت لاک بزن منت اونارو نکش😁 من اصلا نمیتونم کاشت رو تحمل کنم احساس سنگینی بهم میده سه روز یه بار ...

من حتی لاکم نمیتونم تحمل کنم 😂🤦 

احساس یه چیز اضافی دارم ..با ناخن میکنمش

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
مجردم و حقوق خودمه عزیزم ک اینجوری زحمتم حیف میشه 😂

مشکل از خودته اونا در واقع دارن بیزینس میکنن شمایی که قدرت نه گفتن نداری 

😍آه باران باران    شیشه پنجره را باران شست    از دل من اما چه کسی یاد تو را خواهد شست؟؟😍
اره عزیزم من خودم اصلا ساده دوست ندارم همیشه  طرح  باید داشت باشه... تنها فرقش اینه که بجا ...

پوست کنار ناخنم همش بلند میشه ... به خاطر چیه میدونی عزیزم 

آرزو میکنم خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️
لمینت و ژلیش. تنها چیزایی ک میشه با سوهان دستی یا همون بافر خط خش بندازی.. فقط برا دورگیری از دستگاه ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت

اونجـایے ڪہ دیدے حرفت ارزش نداره؛ حـرفت رو عـوض نڪـن،جاتـو عوض ڪـن😏   
پوست کنار ناخنم همش بلند میشه ... به خاطر چیه میدونی عزیزم 

پوست کنار ناخن...اگ چیزایی ک جفت ناخن گاهی بخاطر دورگیری بد پوسته پوسته میشن و یه دست در نمیان.. ولی اگر پوست قسمت دیگ بگی نمیدونم.. روغن نارگیل بزن ب دور پوستت و هم ناخن هم برا رشد خوبه هم پوستت