2777
2789
عنوان

خانمای خونه داریلحظه تشریف بیارید

423 بازدید | 40 پست

کسی دیگ زودپزایرانی مدل تک دسته استفاده کرده؟ راضی بودین؟ مارکش رو هم بگیدلطفا.مرسی مهربونا

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
قبلنا خونه مامان بزرگم اینا استفاده می‌کردند ک ترکید آشپزخونه رو ب فنا داد🙃

وای ازکدومابود ازاون قفلی قدیمیا؟ یاایرانی جدیدا؟

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی بارم خونه عمم ترکید چشمای شوهر عمم ب فنا رفت، داشت بازش میکرد🙃

خب اون بنده خدابخرش روخوب خارج نکرده

آره قفلی قدیمیا

نه اونا رو نمیگم ازاین ایرانی تک دسته ای ها

خب اون بنده خدابخرش روخوب خارج نکرده

آره ولی باعث شد من با اینکه الان چند ساله ازدواج کردم و هردو این اتفاقا تو بچگیم افتاد ولی حتی ی بارم از زودپز استفاده نکنم

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍
نه اونا رو نمیگم ازاین ایرانی تک دسته ای ها

ی مدل دارم الان خودم چند ساله از این دسته درازا، ی بار شوهرم قیمه و ی بارم عمم توش نخود لوبیا پختن میگن خوبه

انسان در مکانی که بیمار شده هرگز درمان نمیشود🤍
ی مدل دارم الان خودم چند ساله از این دسته درازا، ی بار شوهرم قیمه و ی بارم عمم توش نخود لوبیا پختن م ...

برامن ازبغل یدفه بخارمیده وصدای مهیب 

سلام عزیزم، ببخشید من اینجا برات پیام میذارم. گلم من قیمت لوازم آرایشی ندارم و جنسش رو هم نمیشناسم خیلی؛ فقط به اسم ولی فیک و اصل رو تشخیص نمیدم.

میخواستم ببینم شما که گفتی جنس میشناسی، لوازمی که یکی از بچه ها تو تاپیکش گذاشته بود واسه فروش، به نظرت چطورن؟ اگر راهنماییم کنی، خیلی کمک کردی بهم. در هر حال ممنونم گلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
سلام عزیزم، ببخشید من اینجا برات پیام میذارم. گلم من قیمت لوازم آرایشی ندارم و جنسش رو هم نمیشناسم خ ...

عزیزدلم اونااصل نیس من بهش نگفتم که ناراحت نشه رژ هدی بیوتیبالای یک میلیونه .ایشون گفت نمیدونم ۶ تا یا۱۲ تاشو میدم انقد.اثلا لوازم اصل کیلویی نیست

لوازم فیک پرازسرب وموادبی کیفیته وتوی کارگاههای بسیارکثیف وبی نام ونشون تولیدمیش وهیچ نظارتی بهش نیست

نمیخواستم حرف بزنم خداروخوش نمیاددیگه افرادبایدخودشون بررسی کنن

عزیزدلم اونااصل نیس من بهش نگفتم که ناراحت نشه رژ هدی بیوتیبالای یک میلیونه .ایشون گفت نمیدونم ۶ تا ...

ممنون مهربون، حدس زدم ولی چون نمیشناسم گفتم از شما بپرسم. خیلی لطف کردی گلم

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن