2777
2789
عنوان

خانمای خونه داریلحظه تشریف بیارید

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 40 پست
ممنون مهربون، حدس زدم ولی چون نمیشناسم گفتم از شما بپرسم. خیلی لطف کردی گلم

خواهش میکنم عزیزدلم😊💋

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزدلم😊💋

ببخشید دوست گلم، من اگه بخوام یه سی سی کرم بخرم که هم پوشانندگی خوبی داشته باشه و هم پوست رو تغذیه کنه و هم مات و طبیعی باشه و نماسه، شما پیشنهادی داری برام؟

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
ببخشید دوست گلم، من اگه بخوام یه سی سی کرم بخرم که هم پوشانندگی خوبی داشته باشه و هم پوست رو تغذیه ک ...

گلم من سی سی کرم نمیزنم بخاطرهمین نمیدونم عزیزم

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
ممنون عزیزم، کرم پودر چی؟

کرم پودرم قبلنامیزدم الان نه ولی مارکای خوبی میشناسم

کرم پودرم قبلنامیزدم الان نه ولی مارکای خوبی میشناسم

الان فقط ضدآفتاب میزنی یا پنکک؟ 

صلوات برای ظهور یادت نره خانومی  سعی میکنم جوری باشم که امام زمانم ازم راضی باشن  
الان فقط ضدآفتاب میزنی یا پنکک؟ 

فقط ضدافتاب.مهمونی ولی موس میزنم.موس میبلین عالیه

کرم پودر کلینیک میزدم بسیارعالی بودولی گرون بودالانم اصلشومیتونی پیداکنی رودست نداره.استی لادر هم خوله اماسنگینه.کلینیک روامتحان کن.خیلی برندارومیشناسم چون هرچیزی نمیخرم پوست سرمایه بزرگیه بایدبرای سلامتش هزینه کرداین عقیده منه

فقط ضدافتاب.مهمونی ولی موس میزنم.موس میبلین عالیه

عزیزم منم تا حالا همیشه فقط ضدآفتاب میزدم، میگن ضدآفتاب رنگی لک میاره ترسیدم. شما رنگی میزنی یا ساده؟ ببخشید موس هم میشه بگی چجوریه؟ من فقط اسمشو شنیدم ولی موس مو فقط دیده بودم و استفاده کرده بودم.

کرم پودر کلینیک میزدم بسیارعالی بودولی گرون بودالانم اصلشومیتونی پیداکنی رودست نداره.استی لادر هم خو ...

درسته، منم ترجیح میدم چیزی نزنم تا مارک بد. لانکوم چطوره؟

عزیزم منم تا حالا همیشه فقط ضدآفتاب میزدم، میگن ضدآفتاب رنگی لک میاره ترسیدم. شما رنگی میزنی یا ساده ...

ضدافتاب رنگی مخصوصاایرانی اصلانزن.من خودم بیرنگ میزنم ایرانی هررررچی زدم آشغال بوده بایبارانداختم دور.بله لک میاره چون نمیتونی دوبندانگشت بزنی چون میمایه وزست میشه مجبوری کم بزنی اینجوربم حفاظتش کم میشه انگارنزدی

موس یه محصولیه ببن کرم پودروپنکک که قشنگترمیخوابه وماته دوومشم زیاده پوست روخفه نمیکنه

درسته، منم ترجیح میدم چیزی نزنم تا مارک بد. لانکوم چطوره؟

لانکوم عالیه اصلشوبخرفیک نندازن بهت

موس یه محصولیه ببن کرم پودروپنکک که قشنگترمیخوابه وماته دوومشم زیاده پوست روخفه نمیکنه

گلم خیلی از راهنماییای خوبت ممنونم. عزیزم بگم موس صورت؟ و اینکه میشه برند موس رو به لاتین بنویسی لطفا؟ حدود قیمتش رو هم بگی ممنون میشم. ببخشید سوالام زیاد شد ولی مثل کرم روی پوست پخش میکنیم دیگه؟