خیلی دوست دارم یه رابطه ی خوب داشته باشم، ولی معمولا یا کسی که بهم پیشنهاد داده جذابیت نداره از نظرم، یا هوله...😑
من بدشانسم یا مردا کلا همینن؟؟؟
خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا بابت تک تک لحظات زندگی ام ازت ممنونم، بابت قدرتی که به من عطا کردی، بابت آگاهی که بهم بخشیدی و بابت تمام نعماتت😍💙میدونم ته داستان من خیلی قشنگه، پر از حس خوب و رضایته❤️🙃پس تا اون روز خداحافظ نی نی سایت 🍃
منم همینطور هرچی هوسبازه کثافته میان سمتم یچیزی در درونمونه ک ایناروجذب میکنیم مثلا خودمون رو لایق ...
والا من خودم خیلی به تعهد و این چیزا اهمیت میدم، از نظر ظاهری ام خوبم، ولی هیچ کس دوسمنداره