2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد خرج عمل خواهر زاده شو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 187 پست
اصلا از کجا معلوم حرفای استارتر کامله.حالا باشه پول پسرست خودش زحمت کشیده من نمیدونم چرا بقیه حرص می ...

اصن مشکل من اینه که تو ۳ ماه چجوری فهمیده عفریتس

در انتظارِ فرزند😍 باوان و باور اسمشونه و خدا به زودی بهمون میده، من مطمعنم💚 خدا جونم شکرت
درست میگی ها ولی اونجور مواقع ادم قرض میگیره  ن اینکه همینجوزی پول بدن  اینا مشخصه از رو ...

الآن ما از همه ماجرا خبر نداریم . مطمئن باش یه آدم عاقل هیچوقت این پولو واسه خودش نمیخواد و به عنوان قرضه . فقط چون این خانم حساس شده و بدش میاد داره اینجوری نشون میده که اونا زرنگ عالمن و میخوان  از شوهر سادم سواستفاده کنن

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر رفت

بریم خونه هامون😂

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
اوانوقت کسی که خودش نه خونه داره نه ماشین و لنگ پوله خرج بچه یکی دیگرم بده...مادرو مادربزرگش طلاندار ...

یکی دیگه؟طرف خواهرشه قبل اینکه استارتر زنش باشه اون خواهرش بوده

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

اصن مشکل من اینه که تو ۳ ماه چجوری فهمیده عفریتس

تو یکروزم میشه فهمید کی چطوریه زیاد بهش فکر نکن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

معلومه ازاون خواهر شوهرای خونه خراب کن مفت خوری که خرجت رو از زندکی برادرت درمیاری

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من شوهرم خیلیییییی کمک داداش بزرگش کرده برای عروسیش  شوهرم مجرد بوده یعنی اگه شوهرم نبود نمیتو ...

😁😁😁اونم یه مدلشه دیگه تو هیچی بهش نگو اون موقع که تو نبودی دیگه عزیز دلم

در انتظارِ فرزند😍 باوان و باور اسمشونه و خدا به زودی بهمون میده، من مطمعنم💚 خدا جونم شکرت
به خدا اینجوری از اول زندگی جنگ به پا میشه من برادرشوهرم برامون عروسی گرفت پدرشوهرم فوت شدن چند سا ...

اگه همه‌ی اینا برعکس بود شما تحمل میکردی؟ 

پس معلومه همه چیو یه طرف میخوای داداشت زن نگیره مجرد بمونه که به شما خرجی برسونه شاید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اولا که جاریم با رضایت قلبی این کارو کرده تازه ما که اصلا نمیخواستیم عروسی بگیریم خودشون کلی اجبار ک ...

نه خداروشکر ماهم خانواده شوهرم عالین و خواهرشوهرم برای عروسیمون ب داداشش پول داد گف ی وق لازمت میشه و دگ هم پس نگرف 

تعجبی ندارم کسی دلش بخاد کمک کنه ولی اینو الان داری میگی 

من تو جواب پیام اولت گفتم ک صرفا نوشتی برادرشوهرم پول عروسی داد اونم تو همچین تاپیکی خب مشخصه ک برداشت چیه 

تمام

عفریته روز اول شناخته میشه تو ماه سوم بایگانی نمیدونسی بدون😄

بابا دیگه همون عفریته ها هم تا چند ماه اول خیلی خوبن اونم تو عقد 

استارتر مثل اینکه رفت ی چرتی بزنه🤣🤣🤣

فقط خواستم بهت بگم اگه تو ذهنته و تو قلبت حسش میکنی مطمعن باش بهش میرسی قربونت برم🫀🦋میگه قبل از اینکه واسه خواستنش دعا کنی برات آماده کردم ؛ اصلا برات آماده کردم که به دلت انداختم که دعا کنی واسش .. الهی دورت بگردم خدا تو چقددددد خوبی آخه♥️🌿میگم حالا ک خوندیش اگ حالِ دلت قشنگ شد برای سلامتی امام زمان و برای رسیدنم ب حاجتم ی صلوات میفرستی❤️
الان شما از کجا به این یقین رسیدید که دارن و اینجوری توصیه میکنید؟

برای اینکه خونه داره ماشین داره ولی داداشش چی داره که ازش تقاضا میکنه؟پس معلومه عادت کرده

شمارو نمیدونم ولی من وقتی چیزی واسه فروش دارم نمیتونم رو بزنم به کسی دیگه 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
اگه همه‌ی اینا برعکس بود شما تحمل میکردی؟  پس معلومه همه چیو یه طرف میخوای داداشت زن نگیره مجر ...

وای چقد ذهنت خرابه

چرا باید خرج منو بده یه داداش دارم کلا ده سال از من کوچیکتره

واقعا چقدر ادمای اینجا دور از انسانیت شدن ؟

من جونمو واسه خانومه داداشم قطعا میدم چون انتخاب داداشمه

اما اونم دلم میخواد منو مثل خواهر واقعیش بدونه

همونجوری که من ۳ تا خواهر شوهرمو مثل خواهرای نداشتم دوس دارم