2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد خرج عمل خواهر زاده شو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 187 پست
منم الان برادر شوهرم نامزده من دوتا بچه کوچیک دارم  بارها ماشین مارو گرفته رفتخ با نامزدش مسا ...

دمِ تربیتت گرممممم به خدا درستش همینه

اخه درد اینجاست اگه الان خواهر خودش میخواست جونشو میداد

ولی خواهر شوهر لولو خورخوره اس

در انتظارِ فرزند😍 باوان و باور اسمشونه و خدا به زودی بهمون میده، من مطمعنم💚 خدا جونم شکرت
اگه برادرت میگفت نه من میدم میگفتی چی . نه نه خودم ماشین میفروشم ...مشکل اینه وقتی کسی ازدواج میکنه ...

احسنت آفرین.تا ابد حق

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا خونه و ماشین دلیل بر دارایی نمیشه الان ماشینو بفروشه مگه میتونه بخره دوباره  خانواده یعنی ...

پس چرا کمک دادششون نمیکنن بگن بیا ماشین رو تو بردار پول بده به ما 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
چون میخواد بچشو عمل کنه حالا عفریته شد.امان امان از دست بعضی زنا 

😣😣😣تو سه ماه چجوری فهمیده عفریته اس من موندم

در انتظارِ فرزند😍 باوان و باور اسمشونه و خدا به زودی بهمون میده، من مطمعنم💚 خدا جونم شکرت
شمام همه رو مث خودت نبین وبراهمه قضاوت نکن با یک نگاه

یک کلمه یاد گرفتین قضاوت

ربط و بی ربط استفاده میکنید

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
😣😣😣تو سه ماه چجوری فهمیده عفریته اس من موندم

اصلا از کجا معلوم حرفای استارتر کامله.حالا باشه پول پسرست خودش زحمت کشیده من نمیدونم چرا بقیه حرص میخورن 

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

به خدا اینجوری از اول زندگی جنگ به پا میشه من برادرشوهرم برامون عروسی گرفت پدرشوهرم فوت شدن چند سا ...

من شوهرم خیلیییییی کمک داداش بزرگش کرده برای عروسیش 

شوهرم مجرد بوده یعنی اگه شوهرم نبود نمیتونست همچین عروسی بگیره 

ولی نوبت عروسی ماشد داداشش هیچ کاری نکرد ۲ تومن کادو داد فقط😅😅😅😅😅😅

اینقدر میزنم تو سرش این قضیه رو دست خودم نیست اعصابم خورد میشه 

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

ن احتمالا جاریت راضی نبوده واقعا  تازه این ک خرج عمله واجبه  خرج عروسی ک واجب هم نبوده ح ...

اولا که جاریم با رضایت قلبی این کارو کرده تازه ما که اصلا نمیخواستیم عروسی بگیریم خودشون کلی اجبار کردن که باید بگیریم 

دوما من و جاریم مثل خواهریم

چقدر براتون عجیبه جاریهای خوب یا خواهر شوهر و زنداداش خوب

ما الحمدالله همه یه خانواده ایم

هرکاری ام بتونیم واسه هم میکنیم

نه به گفته ی موافقا  هرکی مخالفه تو این تاپیک تربیتش مشکل داره

خودشون پاش بیفته یه بیسکوییت واسه بچه خواهرشوهر زورشون میاد بخرن ولی واسه بقیه که میشه خودشونو جای خواهرستم دیده و داداششونو جای کسیکه ازش ارث طلب دارن میبینن 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ربطی به تربیت نداره عزیزم اصلش همینه به نظرم

والا ربط داره

یه سری خانواده ها از اول بچه هاشون رو چشم و دل سیر بار میارن

ماشینو بفروشه واسه ۵۰ میلیون؟به نظرت منطقیه؟

اوانوقت کسی که خودش نه خونه داره نه ماشین و لنگ پوله خرج بچه یکی دیگرم بده...مادرو مادربزرگش طلاندارن بفروش باید همش خرجشون بده...پدر بچه انقدر بی عرضس نمیتونه خرج بچش بده غلط میکنه بچه میاره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.