2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد خرج عمل خواهر زاده شو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 187 پست
ما از روابطشون خبر نداریم ، شاید این شیوه ی خواهر برای پول گرفتن از برادرش باشه  شاید هم ...

خب دیگه پس وقتی استارتر نگفته قرضه یا نه

ما نمیتونیم نظردرست بدیم

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
خب دیگه پس وقتی استارتر نگفته قرضه یا نه ما نمیتونیم نظردرست بدیم

پس چرا کسایی که کامنت گذاشتن و‌ موافق استارتر بودن رو به کوچک بودن دل و حق بودنه جایگاهی که درش هستن متهم کردی ؟

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خواهره نگفته داداش بیا پول بده که شوهر استارتر خودش این پیشنهادو داده بعدم نگفته بهتون میبخشم ...

خواهرش اگه درک شعور داشت اصلا نباید قبول میکرد...مشخصه با نقشه مظلوم نمایی میکنه و میدونه برادرش این پیشنهاد میده

نی نی سایت❌️.پیک می سایت✅️

پس چرا کسایی که کامنت گذاشتن و‌ موافق استارتر بودن رو به کوچک بودن دل و حق بودنه جایگاهی که درش ...

چون نظرم راجع بشون همینه

الانم میگم چون بحث سلامتی بچه وسطه کسی که میاد میگه نه کمک نکنید ادمیه که فقط پول براش مهمه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند….                                    پرواز را یک بیماری میدانند…🕊
چون نظرم راجع بشون همینه الانم میگم چون بحث سلامتی بچه وسطه کسی که میاد میگه نه کمک نکنید ادمیه که ...

پس تا نمیدونستی که قرضه یا نه نباید همچین حرفی بهشون میزدی ، درست مثله کامنته قبلت که جوابه منو با اون استدلال دادی

انسانها به بهانه های سلامت حق ندارن در صورتی که قرضی در کار نیست ، و خودشون داران ، از نزدیکترین کسانشون هم اونم با وجود کم کاستی موجود پول بگیرن

کسی که میگه بله حق دارن ، یعنی بیش از حد احساساتیه و از عقلش تو روابطش استفاده نمیکنه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
پس تا نمیدونستی که قرضه یا نه نباید همچین حرفی بهشون میزدی ، درست مثله کامنته قبلت که جوابه منو ...

😐😐چرا اینو در نظر نمیگیری همسر استارتر خودش این پیشنهادو داده

بیشتر از این بحث رو ادامه نمیدم و نظر من بازم همونه که گفتم

روز خوش

1
5
10
15
20
25
30
35
40