2777
2789
عنوان

شوهرم ميخواد خرج عمل خواهر زاده شو بده

| مشاهده متن کامل بحث + 3418 بازدید | 187 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ن خانوم ب حرف اینا گوش نده .همه چیو بسنج عزیرم اگ قرض بده بعد پس بگیره چ اشکالی نداره روز تنگ برای ه ...

بابا طرف ماشین صفرر زیر پاشه این بدبخت گاریم نداره حالا کی نیازمنده..اینا یااونا

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

عمل بچه با خرید ماشین خیلی فرق داره

خب این بنده خدا ماشین ندارع خونه درستی نداره خواهرش می‌تونه ماشینشو بفروشه خرج بچشو بده البته اگه درآمدشون از طریق ماشین نیست.اگع قرضی میده هم که اشکال نداره

درسته واقعا آدم ناراحت میشه . ولی اگه خدایی نکرده بچه خودت مریض بود و داداشت میخواست کمکت کنه و خانو ...

درست میگی ها ولی اونجور مواقع ادم قرض میگیره 

ن اینکه همینجوزی پول بدن 

اینا مشخصه از رو عادت ابنکارو میکنن داداشه خرجشونو میده

وگرنه میتونستن اول از همه بگن قرض میخان ن اینجوری داداششونم میشناختن اینجوزی گفتن پولو بده 

دقیقا👌 نمیدونم از القاء این حجم از بی رحمی به کجا میخوان برسن. حتما وضعیت خواهرش رو میدونه که ندارن ...

والا خونه و ماشین دلیل بر دارایی نمیشه الان ماشینو بفروشه مگه میتونه بخره دوباره 

خانواده یعنی همین 

خواهرشوهرش که نگفته داداش تو بیا پول بده گفته میخوام ماشینمو بفروشم برادره مردونگی کرده گفته من کم ...

خیلی مرده زندگی خودشو سروسامون بده ی ماشین بخره زنشو تو سرما رو موتور اینور اونور نبره

والا منم همینو میگم چی میشه به خواهرش کمک کنه انقدر فاز منفی تو ذهن بعضیا از کجا اومده اخه

به خدا اینجوری از اول زندگی جنگ به پا میشه

من برادرشوهرم برامون عروسی گرفت

پدرشوهرم فوت شدن چند ساله

جاریم دل نداشت ؟

آدم نبود ؟

چقد بعضیا بد شدن خدایا

دلم نمیخواد داداشم زن بگیره اگه قراره اینجوری بعدا به من بگه خواهر عفریتت😭

در انتظارِ فرزند😍 باوان و باور اسمشونه و خدا به زودی بهمون میده، من مطمعنم💚 خدا جونم شکرت
بابا طرف ماشین صفرر زیر پاشه این بدبخت گاریم نداره حالا کی نیازمنده..اینا یااونا

ماشینو بفروشه واسه ۵۰ میلیون؟به نظرت منطقیه؟

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

تازه تيبا صفر خريدن 

یعنی قبل ماشین بخرن نمیدنستنن بچشون مریضه؟ خواهرش هم فهمیده شوهرت ساده هست عمدا بهش گفته که این پتروس فداکار بهش پول بده.. خدا بیامرزه پدر شوهرم همیشه بهمون میگفت قدر پولتون رو بدونین دست این و اون ندین. با اینکه خیلی آدم دست دلبازی بود ولی با این بذل بخشش ها مخالف بدد

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است

لینک حذف تاپیک https://www.ninisite.com/discussion/topic/9957916/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

عزیزم بعضی از خواهرها سو استفاده میکنن از برادر متاسفانه 

و برادر تا زمانی ک ازشون یک بار پول نخواد و ندن نمی‌فهمه 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏
اسی به همسرت بگو من مشکلی باکمک کردن تو‌ندارم اما لطفا ازشون بخواه پول دستشون اومد پول رو‌پس بدن

ن بنظرم بذاره یکی دو ماه دگ ی خرج خونه رو مثلا بگخ خاهرت هنوز اون پولو پس نداده با اون پول اینکارو کنیم 

من هیچوقت آدم هایی که خودشون چیزی برای فروش دارن از بقیه قرض می کنند رو درک نکردم من‌ شده جایی گیر کردم النگوی تو دستم رو فروختم ولی به هیچ کسی رو نزدم حتی برادر و خواهرم بابا وقتی ماشین داری بفروش دیگه این اداها چیه زیر منت بقیه هم میری.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
والا منم همینو میگم چی میشه به خواهرش کمک کنه انقدر فاز منفی تو ذهن بعضیا از کجا اومده اخه

عمه ی خوب داری لابد 

من که یاد عمم افتادم حالم بد شد از حرص ، یه لاشخور به تمام معنا بود

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗