2777
2789

سلام خانما روز زدم که کسی نترسه ولی اگه باردار هستین یا میترسین وارد نشین لطفا من یه مدت طولانی هست یعنی از بچگی یه چیزایی حس میکنم وقتی داخل خونه هستم وجود اینکه یکی داره از پله ها میاد پایین حس میکنم با اینکه ویلایی هستیم گاهی افکاری که ناخودآگاه میاد داخل ذهنم همیشه واقعی میشه اگه کسی اذیتم کنه یه بلایی سرش میاد اینم بگم قبلا داییم کلی جن داخل خونمون دیده و پدرم خودش داخل این کاراس بچه که بودم مریض میشدم زیاد و انگار اذیتم میکردن ولی بزرگ تر که شدم انگار یکی همیشه مراقبمه یه تصادف وحشتناک کردیم که بیشتر نزدیک بود من آسیب ببینم ولی انگار یکی بغلم کرد چیزیم نشد حتی یه بار یه توپ محکم خورد داخل چشمم از دور بازم یکی انگار مراقبم بود چیزیم نشد دیشب کامل آگاه بودم ولی حس کردم روحم داره خارج میشه انگار میخوام کابوس ببینم ناخودآگاه گفتم چیزی نیمشه اگه بترسم دستش و میگیرم انگشت یه نفر و داخل دستم محکم گرفته بودم ولی یهو به خودم اومدم مامانم پیش من نیست ازم دوره اینم بگم تاحالا هیچوقت کابوس ندیدم نمیدونم اینا یعنی چی امکان هم نداره برم پیش دعا نویسی چیکار کنم 17 سالمه تاحالا هم هیچکس نزدیکم نشده یا پیشنهاد واقعی نداده یه نفر انگار نمیزاره😢؟ 

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

جن عاشق

نمیدونم این راهیـ ک دارمـ میرم تهش خوبه یا بد  مادر خوبی ندارم مادر خوبی برای دخترم میشم  عاشق عکاسی از گل و گیاهم😇😇💞تایپک عکس گل و گیاه تگم کنین ملسی😘من وقتی نابود شدم ک دوستم ک ۱۹سال باهم بودیم خودکشی کرد هر شب خوابشو می بینم ک بغلم میکنه مث اون روزا ک تو مدرسه بودیم میشه براش یه فاتحه بفرستی دوست نازنینم🙏🙏اگ فرستادی بهم بگو بدونم😔😔شدیدا بهش نیاز دارم تو این روزا ولی نیستش هنوز صداش چشاش رفتاراش هر روز منو میکشه خدایا صبر بهم بده😭😭😭😭😭😭😭😭😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوخی چه کیوت

😂😂اوخی چقدر سم

چقدر خوندن پیاماتون پست هم سم بود 🤣

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
آدم که عاشقمون نشد😢😂

من میگم شاید انقدر اینجورب فکر کردی و تلقین کردی اینجوری حس میکنی😶😶

زنده باد اشتباهات من...که بی‌پروا بهت گفتم دوستت دارم وُ تو رَم کردی... که خلافِ نظرِ خانواده رفتم دنبال علاقه‌م و بعد با مغز خوردم زمین وُ برگشتم وُ از صفر شروع کردم که شب امتحان نشستم فیلم دیدم و رفتم چرخیدم الکی وُ بعدش گند زدم. که بی‌حساب کتاب پولامو خرج کردم وُ خوردم به یه پیسیِ سنگین.که گفتم رفیقمه،از گوشت و پوست و خون گذاشتم براش اما همون آدم با پوستی که از من کَندن واسه خودش پیراهن دوخت...ببین هر طوری دلت می‌خواد قضاوتم کن. اما تو چه میدونی من اون لحظات چقدر زندگی کردم!زنده باد اشتباهات من. که توی تنهایی بغلشون می‌کنم. یه بغلِ محکم... اونا سهم منن از زندگی. من اون لحظات احساس زنده بودن داشتم. میفهمی؟؟؟؟؟؟
اوخی جن عاشقت شده 

حس عجیبی داره دست خودم نیست ولی روحم انگار دلش برای یکی که هیچوقت ندیدمش تنگ میشه تا یه صدای تق یا اینکه یکی بزنه به جایی بشنوم بی دلیل آروم میشم انگار روحم وابسته ی یکی شده که ندیدتش😢😐

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن