2777
2789
عنوان

یعنی دیوونه شدم یا واقعیه!؟ (کسایی که میترسن نیان)

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 33 پست
یاسین بخون هر شب خودش میره

حتی هر شب بسم الله الرحمن الرحیم میگم ولی بازم حسش میکنم جوری که اگه یه لحظه حسش نکنم ناخودآگاه روحم بی تاب میشه واقعا نمیدونم چه مشکلی دارم😶😐

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانپزشک برو

هر دو و رفتم ولی فایده نداشت

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  
هیچوقت فکر نکردم قدرتی بالاتر از خدا هست

پس مدام اینو به خودت یاداوری کن ( چون خداوند طبق قانونش به اون ها اجازه ورود ب زندگیمون نداده مگر اینکه شخصی با جادو یا با خواست خودش بخواد اونارو وارد زندگیش کنه ) پس اگر به خدایی خدا ایمان داری باید بدونی اونا نمیتونن وارد زندگی ادما بشن چون قانون نمیزاره ( قانون هم مث قانون جاذبه زمین رد خور نداره) پیشنهاد میکنم از این افکار بیا بیرون ( وارد این گرداب نشو حیفه عمرته) افکارت دست خودته خودت میتونی فکرتو هدایت کنی ... مقاومت نکن هروقت این افکار اومد سراغت باهاش مبارزه نکن خودتو قانع کن و به خودت قدرت خدارو یاداور شو...