2777
2789

خودم خداروشکر خونه داریم مستاجر نیستیم البته بعد ۷سال خونه دار شدم

ماشین پراید سال ۷۷ داریم

شوهرم خوب و کاریه اهل دروغ نیست

احساسی هم نیست

دوتا بچه دسته گل دارم

تن همه مون سالم و سلامتی نعمته

هیچ وقت ب گذشته برنگرد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سایت به روال روزای فرد غمگین روزای زوج خوشحال شده👀🤌🏿

البته الان مقایسه میشع امروزم غمگین

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)

امضام،اولین دارایی باارزشی که خدا بهمون داده😍

میدونی رفیق! اینکه بین میلیونها جهش ژنتیکی که امکان داشت برامون اتفاق بیفته،سالم به دنیا اومدیم خودش یه معجزه بزرگه پس بیا به شکرانه این معجزه ارزشمند شاد زندگی کنیم🌿

یه مامان بابای خیلی گل دااارم ک دارن همه تلاششونو میکنن 😍😍😍😍

یه دوست پسر پاک و مهربونم و مظلوم دارم ک داره همه تلاششو می‌کنه بتونه خونه بخره 

دوتا خواهر دارم ک تو خواهری برام کم نذاشتن 

یه برادر دارم ک می‌ترسه بترشم انقد ک استرس ازدواج منو داره 😂😂😂

البته یه پراید مدل ۹۰ هم دارم  

تن سالم 

همسر بی نظیر 

دختر باهوش

خانواده خوبی که دارم 

تو یه ساختمان با مادرم هستیم 

خونه داریم 

ماشین 

مغازه 

درآمد بالا

آرامش و رفاه 

..... 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

۴ساله ازدواج کردم خداروشکر دوتابچه دست گل دارم خونه رو ازاول داشتیم ماشینم پارس۹۹داریم وی سمند.همسرمم اهل دودواینا نیست شکرخدا اخلاق خوبی هم داره

تو زندگیت به آدمها قد ارزششون بها بده نه قدمعرفتتون👌باافتخار کوردم✌