2777
2789

من با پرشیا شروع کردم

همه چی عالی بجز پارک

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شروع کردم رانندگی باهاش خیلی راحته به شرط اینکه علاقه داشته باشی

💚اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک 💚«ولا تعننی بطلب ما لم تقدر لی فیه رزقا» خدای خوبم؛در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن♥️

من،عالی بود مخصوصا چون قبلش یه بار پشت پرشیا نشستم افتضاح بود واسه دور زدن و اینا  ال نود خیلی خوبه

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها. 
منم چهار سال پیش گوهای نامه گرفتم الان میخام شروع کنم  با پراید😅

من خیلی وقته گواهینامه گرفتم. از رانندگی میترسیدم دیگه تصمیم گرفتم به ترسم غلبه کنم ماشین بخرم که مجبور شم رانندگی کنم

سال ۱۴۰۲ برای هممون اتفاقات خوبی میفته💜💚
راستش بین ۲۰۶ اتومات و ال نود دنده ای موندم. میگن ۲۰۶ خیلی رانندگیش راحتتره ولی خودم ال نود بیشتر دو ...

خوش به حالت من که فوبیا رانندگی دارم دوبار تصادف کردم گداشتم کنار ۱۰ سال گواهینماه دارم هیچ کی نمیتونه کمکم کنه ترس همه وجودم و گرفته ولی عاشق ماشین و رانندگی ام  واقعا بزرگترین بحران زندگیم شده😪

راستش بین ۲۰۶ اتومات و ال نود دنده ای موندم. میگن ۲۰۶ خیلی رانندگیش راحتتره ولی خودم ال نود بیشتر دو ...

اتفاقا ۲۰۶ سختتره تیزه

کاربر۹۶،لطفا واسه حاجتم یه صلوات بفرست💋،،.من یه شیرازیم و بهش افتخار میکنم، اگه مخالف نظرمی ریپلای نکن،اینجا تبادل نظره نظرها متفاوت. وقتی از تاپیک عکس رفتم و شما لایکم میکنید دلم میخواد بغلتون کنم، من یک فمنیسم هستم و مخالف سر سخت زن ستیزها.