یمدتیه همسرم دنبال کارای ساخت خونه هست پروانه ساختو اینا.همه کارمندا هم خانومن .شوهرم چون یکم قیافه و هیکل داره همه بهش توجه میکنن اینم میگه اصل تینه که کارا زود را بی افته.الانم بهم زنگ زده میگه برای خانم فلانی که کارمو را انداخت بنظرت یچیزی بگیرم ببرم برای تشکر .منم اول گفتم زشته .گفت بنده خدا خیلی زحمت میکشه منم گفتم دیگه خودت میدونی نمیخوام خودمو خیلی حساس نشون بدم چی کنم البته به همه خانوما جسارت نمیکنما ولی بعضیاشون خوکه خراب کنن😔😔😔
اره بدبخت خانوم بیکار....دیدم دوستمون رسوات کرد گفتم بزار سندش هم بگذارم بیکار ک تویی عشوه هم میام م ...
شما فکر کن من با این کار تو رسوا بشم درصدی
شما تو محیط کار حواست بده بکارت نه اطراف اگه اینکاره نبودی که انقدر بهت بر نمیخورد مثل بقیه میرفتی پی کار و زندگیت شما فکر کنم کارتم رو هواست چون هم صبح بیکار بودی و تو نی نی سایت هم الان که بعد از ظهره ادعاتم میشه نیروی دولتی
شما فکر کن من با این کار تو رسوا بشم درصدی شما تو محیط کار حواست بده بکارت نه اطراف اگه ...
از کجا فهمیدی نیروی دولتم باهوش... اره تو خودتو دلداری بده ک کارم رو هواست بلکه از شدت ناراحتیت کم بشه
برم پی کارم ک تو هر چی دلت خواست بگی و ذوق کنی ک مثلاً ی عده رو تخریب کردی؟ حتی اگر شاغل هم نبودم با افراد مثل تو برخورد میکردم ک بفهمن هر چی اطراف خودشون و از زناو مرداشون میبینن ب دیگران نسبت ندن
از کجا فهمیدی نیروی دولتم باهوش... اره تو خودتو دلداری بده ک کارم رو هواست بلکه از شدت ناراحتیت کم ب ...
من به شخص خاصی نسبت ندادم و گفتم این مواردو دیدم و وجود داره مثل خیلی چیزهای دیگه که انکارناپذیره تازه نگفتمم هممممه گفتم بعضیا حالا تو انقدر بهت برخورده و به خودت خریدی که امروز کل وقتت و گذاشتی تاپیک های منو جستجو کردن و گشتن و ازم سند مدرک جمع کردن که من حسودم یا اطرافیانم مشکل دارن دیگه من که کاریش نمیتونم بکنم من نه به شما بودم نه اصلا شمارو میشناسم ولی خودتو رو کردیا