2777
2789
عنوان

همسرم برای کارای ساخت خونه همش با کارمندای زن ارتباط داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 124 پست
اره بدبخت خانوم بیکار....دیدم دوستمون رسوات کرد گفتم بزار سندش هم بگذارم بیکار ک تویی عشوه هم میام م ...

شما فکر کن من با این کار تو رسوا بشم  درصدی 

شما تو محیط کار حواست بده بکارت نه اطراف اگه اینکاره نبودی که انقدر بهت بر نمیخورد مثل بقیه میرفتی پی کار و زندگیت  شما فکر کنم کارتم رو هواست چون هم صبح بیکار بودی و تو نی نی سایت هم الان که بعد از ظهره ادعاتم میشه نیروی دولتی 

شما فکر کن من با این کار تو رسوا بشم  درصدی  شما تو محیط کار حواست بده بکارت نه اطراف اگه ...

از کجا فهمیدی نیروی دولتم باهوش... اره تو خودتو دلداری بده ک کارم رو هواست بلکه از شدت ناراحتیت کم بشه 

برم پی کارم ک تو هر چی دلت خواست بگی و ذوق کنی ک مثلاً ی عده رو تخریب کردی؟ حتی اگر شاغل هم نبودم با افراد مثل تو برخورد میکردم ک بفهمن هر چی اطراف خودشون و از زناو مرداشون میبینن ب دیگران نسبت ندن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصه چکاره ای دیدم تو اداره ها روابط با همکاراشون اگه سرت به کار خودت بود پیگیر حرف من نبودی من نگف ...

وای تو محل کار من اصلا آقا نیست. توهم زدی

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
مشخصه چکاره ای دیدم تو اداره ها روابط با همکاراشون اگه سرت به کار خودت بود پیگیر حرف من نبودی من نگف ...

وای چقدر سوختی ها ... خیالت راحت باشه تو محیط ام آقا نیست .و ارباب رجوع آقا هم نداریم.  

تو خانواده ها هم این روابط هست. مگه نمیدونستی

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
وای چقدر سوختی ها ... خیالت راحت باشه تو محیط ام آقا نیست .و ارباب رجوع آقا هم نداریم.   تو خ ...

من نسوختم شما سوختی که انقدر پیگیری من که اصلا نه شمارو میشناسم نه به شما گفتم مستقیم 

حالا به خودت خریدی و ول کن نیستی الله اعلم 

از کجا فهمیدی نیروی دولتم باهوش... اره تو خودتو دلداری بده ک کارم رو هواست بلکه از شدت ناراحتیت کم ب ...

من به شخص خاصی نسبت ندادم و گفتم این مواردو دیدم و وجود داره مثل خیلی چیزهای دیگه که انکارناپذیره تازه نگفتمم هممممه گفتم بعضیا حالا تو انقدر بهت برخورده و به خودت خریدی که امروز کل وقتت و گذاشتی تاپیک های منو جستجو کردن و گشتن و ازم سند مدرک جمع کردن که من حسودم ‌یا اطرافیانم مشکل دارن دیگه من که کاریش نمیتونم بکنم من نه به شما بودم نه اصلا شمارو میشناسم ولی خودتو رو کردیا 

من به شخص خاصی نسبت ندادم و گفتم این مواردو دیدم و وجود داره مثل خیلی چیزهای دیگه که انکارناپذیره تا ...

همون ی تاپیکت رو دیدم ک دوستمون گفت احساس مهم بودن نکن میتوهم خود فریب ...سند جمع کردن🤫😂

ولی تو از همون اول خودت رو روکردی با همون پستت ک هم حسودی هم این کاره ک ب دیگران بستی...تو برای خودت هم نمیتونی کاری بکنی چ برسه بقیه 

همون ی تاپیکت رو دیدم ک دوستمون گفت احساس مهم بودن نکن میتوهم خود فریب ...سند جمع کردن🤫😂 ولی تو ا ...

شما چکار ازدواج بقیه دارید حتما سایت دوستیابی و ازدواج  داری که انقدر فکر ازدواج مجردایی  و به شاغل بودنت بر خورده  

همون ی تاپیکت رو دیدم ک دوستمون گفت احساس مهم بودن نکن میتوهم خود فریب ...سند جمع کردن🤫😂 ولی تو ا ...

من قرار نیست کاری برای بقیه کنم چون فضول زندگی مردم نیستم 

شما به خودت خریدی ول کن هم نیستی به من واقعا چه ربطی داره همون اولم گفتم اگه شاغلی و سرت توی کار خودته که نباید بهت بر بخوره 

شما چکار ازدواج بقیه دارید حتما سایت دوستیابی و ازدواج  داری که انقدر فکر ازدواج مجردایی & ...

کلا تو کار تهمت زدنی چون تو زندگیت رنج زیادی دیدی و بدبختی😁 مشکل داری کلا 

بیماری دنبال درمان باش

من قرار نیست کاری برای بقیه کنم چون فضول زندگی مردم نیستم  شما به خودت خریدی ول کن هم نیستی به ...

اگر شاغلین و سرت تو کار خودته ک نباید بهت برخوره ...تو کی هستی ک نظر میدی و تعیین تکلیف میکنی کم سواد  

با افراد مثل تو باید برخورد کرد فضول هم تویی با اون پست گذاشتن پر ایرادت 

کلا تو کار تهمت زدنی چون تو زندگیت رنج زیادی دیدی و بدبختی😁 مشکل داری کلا 

من عزیزم مرد نیستم وقتم ندارم دیگه برو عشوه هاتو جای دیگع بریز و عقده هاتو  جای دیگه خالی کن 

اگه اینکاره نبودی واقعا انقدر دست و پا نمیزدی که نشون بدی 

مثل اینکه بار اولتم نیست تاپیک های مردمو خراب میکنی  

بزن ببین این کاربری هست.   این سر همین حرفش تعلیق شد عزیزم

من عزیزم مرد نیستم وقتم ندارم دیگه برو عشوه هاتو جای دیگع بریز و عقده هاتو  جای دیگه خالی کن&nb ...

قشنگ معلومه کجا بزرگ شدی و چکاره ای... خدا بگذره از سرت 

با این الفاظ ک بکار میگیری و روحیه حسادت و پر از مشکلی ک داری مشخصه معلوم الحالی 

زیاد با مردا بودی خوش بگذره 

اینقدر پر از مشکل و کمبود محبتی ک اینارو عشوه میبینی