یمدتیه همسرم دنبال کارای ساخت خونه هست پروانه ساختو اینا.همه کارمندا هم خانومن .شوهرم چون یکم قیافه و هیکل داره همه بهش توجه میکنن اینم میگه اصل تینه که کارا زود را بی افته.الانم بهم زنگ زده میگه برای خانم فلانی که کارمو را انداخت بنظرت یچیزی بگیرم ببرم برای تشکر .منم اول گفتم زشته .گفت بنده خدا خیلی زحمت میکشه منم گفتم دیگه خودت میدونی نمیخوام خودمو خیلی حساس نشون بدم چی کنم البته به همه خانوما جسارت نمیکنما ولی بعضیاشون خوکه خراب کنن😔😔😔
بخدا یجور کردن من حساس شدم من که اونجا نبودم شوهرم میگه بنده خانومه گفته من دنبال کاراتو میگیرم .گفت ...
شما از پورسانت و پارتی و شیرینی چیزی نشنیدی؟ کار طرف رو راه میندازن و میلیونی ازش رشوه میگیرن. شوهر شما هم واسه لاس زدن پول نمیده واسه سریعتر راه افتادن کارش پول و کادو میده. اینم دقیقا به خاطر سیستم اداری فاسده.
کجا بوده که همه کارمندا خانم بودن؟
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تا زن و شوهری خودشون خونه خراب کن نباشن بقیه نمیتونن هیچ کاری کنن اگه مرد ادم خودش کرم نداشته باشه بقیه هم نمیتونن خونه خراب کن باشن اگه کار به خیانت کشید معلومه مرده خواسته که گذاشته طرف تا این اندازه پیشروی کنه و همینطور بالعکس