2777
2789
عنوان

همسرم برای کارای ساخت خونه همش با کارمندای زن ارتباط داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 124 پست
بعد راه افتادن کار میخواد ازش تشکر کن. .. متاسفانه بعضی ادارات اینجور شدن  از بس کار  رو ا ...

مردم بد شدن به هم رحم نمیکنن. از مشکل درست کردن واسه بقیه لذت می برن. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿
نه خانم ، چون اولش استارتر گفته همه بهش توجه میکنن شوهرش هم میگه اشکال نداره مهم اینه که کارم زودتر ...

این نظر اسی هست که زنها بهش توجه میکنند در ضمن یک خانم که شهرداری کارمند هست هم حقوق عالی هم موقعیت اجتماعی عالی داره  تو محیط اداره کارمنده میاد به شوهر اسی نظر بندازه ... که اصلا معلوم نیست چه کاره هست چه شخصیتی هست. عجبا  این  شکاکی اسی هست

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حرفت و کاملا قبول دارم هر خانمی که تو خونه نشسته دلیل بر این نیست که خودش انتخاب کرده باشه تو خون ...

کدوم  سیستم ..... سیستم اداری سیستم خانوادگی سیستم بازاری .

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
من نمیدونم چقدر همه سریع موضع گرفتن اگه اینکاره نیستی و شاغلی  برو به کارت برس و به کارای خونت ...

خودن تو‌تاپیکت پس انداز گفتی به زنهای شاغل حسودی میکنم  بعد اومدی اینجا میگی.  خونه خراب کنن

والا کسی حرص تو رو نمیخوره وقتی برای تربیت کسی حرص نخورده  اینکاره هم خودتی ک اینقدر راحت بیان ...

خخودش تو تاپیکش نوشته به خانمهای شاغل حسادت میکنم

من نمیدونم چقدر همه سریع موضع گرفتن اگه اینکاره نیستی و شاغلی  برو به کارت برس و به کارای خونت ...

شما وقتت زیاده  .تو خونه هم تنها میشی فرصت داری  گوشی رو دستت بگیری با هر کسی میخوایی صحبت کنی . شاغلان خودشون یه پا  مرد هستم و نیازی به مردی ندارن اونم چی مردای این زمان....

عجبا باز که دعوا میکنین با هم اصلن کمک نخواستم راهنمایی نخواستم خانوما به خودتون نگا نکینین که باححب و حیا هستین بخدا بعضی زنها خیلی کثیفن .میدونید که مرد خوب هم وجود نداره .به شوهرم زنگ زدم گفتم اگه میخوای چیزی ببری منم میام گفت بیا بعد اومد دم در میبینم ماشین مدل بالای دوستشو گرفته دوتا سبد پرتقال و سیب و کیوی و شکلات گفتم چرا این ماشینو گرفتی.چیزی نگفت.بعد رفتیم اونجا به خانومه گفت میشه سوییچ ماشینتونو بدین اینارو بزارم گفتم تو از کجا فهمیدی اصلن ماشین داره به هر حال جرو بحث کردیم .بخدا بد دل نیستم بازم میگم میدونم شوهرم اینکاره تیست من از هیچ لحاظ کم ندارم ولی چ کنم محیط خرابه خراب.این تایپیکم قفل میکنم شما فقط دعوا کردید هیچ کدومتونم درست راهنمایی نکردبن چ فایده

عجبا باز که دعوا میکنین با هم اصلن کمک نخواستم راهنمایی نخواستم خانوما به خودتون نگا نکینین که باححب ...

اگه به همسرت اعتماد داری شک رو بزار کنار ..

همسرت می‌خواسته خودش رو سطح بالا نشون بده .

ماشین اون خانم چی بود ..

ولی مطمین باش اون خانم نظری به همسرت ندارن. اگه همسرت کرم نریزه چون خودم و همسرم دو بار شده همین موقعیت که الان تعریف می‌کنی برامون پیش اومده. و موردی نبود اصلا

شما وقتت زیاده  .تو خونه هم تنها میشی فرصت داری  گوشی رو دستت بگیری با هر کسی میخوایی صحبت ...

عزیزم  خیلی ناراحت شدم  که خودتو ی پا مرد میدونی من از زن بودن خودم لذت میبرم و مثل یک زن قوی هستم    .

شما کارتو کن و حقوقتو بگیر 

خودن تو‌تاپیکت پس انداز گفتی به زنهای شاغل حسودی میکنم  بعد اومدی اینجا میگی.  خونه خراب ک ...

شغل داشتن خیلیم عالیه و همینجور با شرافت کار کردن من ننوشتم همه نوشتم بعضی ها  

عزیزم  خیلی ناراحت شدم  که خودتو ی پا مرد میدونی من از زن بودن خودم لذت میبرم و مثل یک زن ...

مگه من گفتم ضعیفم.. از لحاظ در آمد گفتم اونم استخدام دولتی هستم . 

اره معلوم الحاله واگذار ب خدا با این همه توهینش 

شما فکر کنم این کاره ای ها انقدر بدبخت بیکار بودی نشستی تاپیکای من و گشتن 

وقتی سر کارتی کمتر واسه مرد مردم عشوه بیا و ناز کن کسی به شما نیست اونوقت 

شما فکر کنم این کاره ای ها انقدر بدبخت بیکار بودی نشستی تاپیکای من و گشتن  وقتی سر کارتی کمتر ...

اره بدبخت خانوم بیکار حسود ....دیدم دوستمون رسوات کرد گفتم بزار سندش هم بگذارم بیکار ک تویی عشوه هم میام منتها فقط برا همسرم انگار تو جاهای دیگ هم زیاد عشوه ریختی خوب بلدی 

مگه من گفتم ضعیفم.. از لحاظ در آمد گفتم اونم استخدام دولتی هستم . 

مشخصه چکاره ای دیدم تو اداره ها روابط با همکاراشون اگه سرت به کار خودت بود پیگیر حرف من نبودی من نگفتم همه گفتم بعضیا 

حتما موردی داری که انقدر بهت بر خورده و نشستی تاپیکای منو زیر و بالا کردی وگرنه من اصلا منظورم به هر شاغلی نیست