2777
2789
عنوان

همسرم برای کارای ساخت خونه همش با کارمندای زن ارتباط داره😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1985 بازدید | 124 پست
علت اینکه شوهرت می خواد با کادویی چیزی تشکر کنه فرهنگ اشتباه ماست. فرهنگی که ما میگه پارتی بازی یا چ ...

بعد راه افتادن کار میخواد ازش تشکر کن. .. متاسفانه بعضی ادارات اینجور شدن  از بس کار  رو امروز و فردا میکنن. کسی هم که کارش رو انجام میده و زیاد لفت نمی‌ده هر چند وظیفه اش هست جوری شده  که باید تشکر کرد.   یک اداره ای کار ده روزه ما رو شش ماه طول داد و همه چی ده برابر شد .... اونوقت من باید برای کسی که کارم  رو ده روز راه میندازه تشکر کنم

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الانم بهم پیام داده میدونی تو همه برکت زندگی منی و اینا فک کنم فهمیده من دلگیر شدم .شایدم نمیدونم وا ...

ببين عزيزم باتوجه به تجربه اى كه اززندگيم دارم شوهرشماست كه دنبال جلب توجه اينطورمرداهمش دنبال جلب توجهن 

شوهرمنم همينه پس نبايدازخانماناراحت شدمن كه هميشه مشكل روازشوهرم ميبينم چون اگه اين رو نده هيچكس هيچكارى نميتونه بكنه

فقط توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات كافى داشته باشم وبتونم نظردرست ومثبتى بدم كه كمكى به بهبودزندگى استارترباشه🥰
خونه دار تو خونه سرش به زندگیشه  با کسی در ارتباط نیست زیاد

برو تاپیکای دیگ بگرد ک زنه با معلم مرد پسرش رفته کافی شاپ دست هم داده 

یا اون یکی خانوم خانه دار ک با شوهرش قهره با ی مرد دیگ در ارتباطه و عاشق هم شدن و صد میلیون ازش قرض و بقول خودش هدیه گرفته و مجدد با شوهرش آشتی کرده بعد چون یارو پولشو خواسته خانوم ناراحته و میگه وای مگه عاشقم نبود  

خیلی مطمین صحبت نکن . 

متاسفم برای خانمهایی که تو خونه نشستن و تو جامعه نیستند و فکر میکنن هر خانمی تو محیط اداری به همسرشو ...

من حرفت و کاملا قبول دارم هر خانمی که تو خونه نشسته دلیل بر این نیست که خودش انتخاب کرده باشه تو خونه بشینه شاید دیده سیستم خیلی کثیفه بهتره خونه بشینه  

حالا نمیدونم شما تو محیط کاری هستید یا نه ، اما بعضی از آقایون خیلی وقیح هستن ، متاهل هم هستنا اما ولکن نیستن بسکه گیر میدن ، شوهر شما هم خودش یکی از همینا نباشه از اونایی که خانم بیاد زیر پاش بشینه نیست ، وقتی گفته مهم اینه که۸کار زودتر راه بیوفته خودت دیگه بگیر که داره چکارایی میکنه ، آخه اینم شد حرف ، هردفعه برای گرم گرفتناشون دنبال یه بهونه هستن

بخدا یجور کردن من حساس شدم من که اونجا نبودم شوهرم میگه بنده خانومه گفته من دنبال کاراتو میگیرم .گفت ...

خواستی خودت با شوهرت بروکادپ  رو بده.   عین این موقعیت برای منم پیش اومد.  و کارم هم زودتر ردیف شد و قراره با شوهرم بریم تشکر .....رببین کار شهرداری آشنا میخواد ..... حساس نشو ....الان ادارات اونقدر امروز و فردا میکنن برای کار ی که وظیفشون هست باید تشکر کرد

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
خونه دار تو خونه سرش به زندگیشه  با کسی در ارتباط نیست زیاد

شاغل هم با کار هم با خونه سرش گرمه اصلا وقتی برای این کارها نداره  و اما خانه دار هم زمان داره.الان با گوشی هر کاری میکنن ..... پیرو حرف خودت ...  زن کارمند نیازی به مردی نداره که بخواد قاپش رو بدزده.هم موقعیت اجتماعی هم پول خوبی داره و نیازی به مردی نیست اونم چی مردهای الان

بخدا یجور کردن من حساس شدم من که اونجا نبودم شوهرم میگه بنده خانومه گفته من دنبال کاراتو میگیرم .گفت ...

منم برای چندتا از مسافرهام پارتی بازی کردم طرف رفت دارالترجمه گفته بود فامیل خانم فلانی هستم 

انقدر حساسیت خوب نیست اکثر خانم‌های شاغل توی محیط کار با اقایون مثل دوتا مرد برخورد میکنن یعنی جوری که زنیت خودشون رو وسط رابطه کاری نمیارن 

ضمنا خونه ای که ستونش محکم باشه خراب نمیشه پس اگر مرد شما متعهد باشه صدتا زن لخت هم نمیتونن خونه خراب کن باشن 

یاد ی ضرب المثل افتادم کی بود دستش ب گوشت نمیرسید؟😂😂  سیستم کثیف...

من نمیدونم چقدر همه سریع موضع گرفتن اگه اینکاره نیستی و شاغلی  برو به کارت برس و به کارای خونت برس نیاز نیست حرص حرف منو بخوری 

حالا نمیدونم شما تو محیط کاری هستید یا نه ، اما بعضی از آقایون خیلی وقیح هستن ، متاهل هم هستنا اما و ...

عجب حرفی زدین شما از کجا میدونید گرم گرفته .....به خاطر اینکه گفته تشکر کادو بگیرم ....  چون این رفتار برای من و همسرم تو موقعیت‌های اداری پیش اومده و قراره کادو هم برای تشکر بگیریم.

عجب حرفی زدین شما از کجا میدونید گرم گرفته .....به خاطر اینکه گفته تشکر کادو بگیرم ....  چون ای ...

نه خانم ، چون اولش استارتر گفته همه بهش توجه میکنن شوهرش هم میگه اشکال نداره مهم اینه که کارم زودتر راه بیوفته ، یکم دقت کنید

من نمیدونم چقدر همه سریع موضع گرفتن اگه اینکاره نیستی و شاغلی  برو به کارت برس و به کارای خونت ...

والا کسی حرص تو رو نمیخوره وقتی برای تربیت کسی حرص نخورده 

اینکاره هم خودتی ک اینقدر راحت بیان میکنی  و تهمت میزنی دور و برت یا شاغل اینکاره زیاده یا مرداتون اینکارن