eshgh1363 مدیر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 289 عنوان خانما میشه کمک کنین پسرم عاشق پیتزاست | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 64 پست میخام نهار پیتزا درست کنم هر وقت درست میکنم اساسش به نون نمی چسبه؛موقع برش زدن یا خوردن از هم جدا میشه باید چیکار کنم؟یبارم درست کردم خشک شد چرا؟؟ 1401/10/12 | 08:58 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elihasti96 عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 3931 نون آماده که اصلا خوب نیست من یکی دوبار خودم خمیر درست کردم اما خیلی دردسر داشت. نه خمیرم اولش سخته. یکم اگه مایع خمیر بگیری و با ارد و اب قاطی کنی بزاری پف کنه اونم حله. ولی خوب وقتی چونه بربری هست چرا خمیر درست کنه ادم😁 تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
iran_dokht عضویت: 1401/07/09 تعداد پست: 119 نه خمیرم اولش سخته. یکم اگه مایع خمیر بگیری و با ارد و اب قاطی کنی بزاری پف کنه اونم حله. ولی خوب وق ... دقیقا😂❤️
eshgh1363 مدیر استارتر عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 289 نه خمیرم اولش سخته. یکم اگه مایع خمیر بگیری و با ارد و اب قاطی کنی بزاری پف کنه اونم حله. ولی خوب وق ... از نونوایی معمولی میشه چونه گرفت برا خمیر یا نه؟خوب میشه؟
elihasti96 عضویت: 1396/04/21 تعداد پست: 3931 از نونوایی معمولی میشه چونه گرفت برا خمیر یا نه؟خوب میشه؟ مال نون لواش میشه ولی گرفتی باید بزاری یکی دو ساعت بمونه تا بیشتر جا بیافته.ولی برا سنگک خوب نمیشه..بسوزه پدر تجربه😂😂 تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
تاراااااااا عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 7833 من آخه بلد نیستم خمیر درست کنم خمیر آماده نون بربری میگیرم تا الانم کارمو راه انداخته😅❤️ عزمزم منم بلد نبود کم کم درست کردم تااومد دستم میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍