2777
2789
عنوان

خانما میشه کمک کنین پسرم عاشق پیتزاست

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 64 پست
میخونم عزیزم نمازم هم همیشه اول وقته.. ولی نمیدونم چرا یه مدت همسرم بیکارشده دوماه بیشتره که میره سر ...

ایشالله که کارش درست بشه و رونق بگیره 

شما خودتون شرایط کار کردن ندارید ؟خیلی میتونه کمک باشه براتون

ایشالله که کارش درست بشه و رونق بگیره  شما خودتون شرایط کار کردن ندارید ؟خیلی میتونه کمک باشه ...

نه بچه کوچیک دارم نمیتونم. هفته قبلی رفتم روستای مادرم کشاورزی کنم سبزی چینی کنم شانس من یه روز رفتم سرکار روز دوم گفتن کادگرنمیخوان وبرگشتم اومدم خونم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فلفل و قارچ باید تفت داد؟

یه چی بگم راحت بشی برا خمیر پیتزا؟؟؟به منم کسی گفت و منم چند بار به کسایی که مثل شما سوال داشتن گفتم. برو از نونوایی بربری یه چونه بگیر و از اون به عنوان خمیر پیتزا استفاده کن عالیییی میشه. من یدونه چونه رو دو تا سینی پهن میکنم یه لایه کم پنیر و سس روش میزنم بعد مواد بعد دوباره یه عالم پنیر 

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
نونوایی چونه میده؟

اره برو بگو یدونه چونه میخام . تو مشما بهت میدن یا خودت یه مشما ببر با خودت

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁
مرسی عزیزم اینجوری خیلی به صرفه ترم هست

هم به صرفه تر و هم خوشمزه تر😂

اصلا این نون پیتزا آماده ها خیلی به درد نخور هستن 

هم به صرفه تر و هم خوشمزه تر😂 اصلا این نون پیتزا آماده ها خیلی به درد نخور هستن 

نون آماده که اصلا خوب نیست من یکی دوبار خودم خمیر درست کردم اما خیلی دردسر داشت.