2777
2789
عنوان

خانما میشه کمک کنین پسرم عاشق پیتزاست

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 64 پست
ببخشید خانوما من تاحالا ن پیتزا خوردم نه خریدم ولی پسرم تومدرسه یه تیکه پیش دوستش خورد و خیلی تعریفش ...

الهی بمیرمممم برااات

🥺🥺

در کم هزینه ترین حالت با این وضعیت گرونی ۱۵۰تومن میشه

خمیر بربری بگیر داخل یه قابله رو چرب کن خیلی کم بعد خمیر رو بزار کف قابلمه پهنش کن زیاد نازک نکن یک سانت باشه خوبه

بعد سس قرمز بزن به خمیر داخل قابلمه‌ت بعد یکم پنیر پیتزا  بعدش یکم مرغ پخته یا سوسیس و فلفل دلمه و قارچ بعد دوباره پنیر پیتزا در قابلمه رو بزار با شعله خیلی کم بزار بپزه 

هر وفقط گوشه های خمیر پیتزا این نون بربری داخلش هم پخت پیتزات آماده‌س

من مرغ رو آبپز میکنم.قارچ رو باید تفت بدم؟با فلفل

مرغم ی تفت بده مزه زخم نده 

اره من قارچ و فلفل اینبار تفت دادم چون بدون تفت دلدرد میشدم ولی اینبار پیتزا سبکتر بود انگار

پادشاه قلبم👑 اونیه ک تنها ملکه ی قلبش منم❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید خانوما من تاحالا ن پیتزا خوردم نه خریدم ولی پسرم تومدرسه یه تیکه پیش دوستش خورد و خیلی تعریفش ...

هزینشو نمیدونم. 

بستگی داره چی دلت بخواد بزنی توش 

برای 3نفر خودتون، سه تا نون پیتزا و 30. 40گرم پنیر پیتزا.  دو دونه سوسیس و یدونه فلفل دلمه نسبتا بزرگ و دوتا گوجه و 4دونه قارچ لازمه. اگرم دلت خواست طبق سلیقه و ذائقه گل پسرت، و خاصیتش ، گوشت چرخ یا سویا هم میتونی بزنی. 

اینا رو خوب تو ماهیتابه با ادویه هات مخصوصا اویشن، تفت میدی. خوب که پختن.

یه ماهیتابه دیگه اماده کن. کفشو کمی روغن بریز. نونت رو بزار کف ماهیتابه، رو نونت سس بریز، و پنیر و مواد و پنیر. 

سرشو بزار. با.دمکنی. زیرشو کمه کمممممم کن. 10 دیقه ای اماده اس. عااااالی. نونت برشته بیسکویتی میشه. با پنیر اب شده ـ 

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻

خمیر بربری بگیر از نانوایی بربری قارچ سوسیس پنیر پیتزا سس قرمز فلفل دلمه ای همین اگه خواستی میتونی گوشت چرخ کرده هم اضافه کنی

فلفل و قارچ باید تفت داد؟

دلبخواهیه 

ولی من چون بیشتر وقتا تو ماهیتابه درست میکنم، از قبل همه مواد رو تفت میدم کنار گوشت چرخ کرده. دیگه مواد پخته شده رو میریزم رو نون. همین.

🌿اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ🌻
دستور خمیر میدی؟ منم سس خودم درست کردم 

عزمزمه خمیرش ببین برای هرنفر یه لیوان دسته فرانسویامن آراد میریزم بعدش برای هرلیوان آرد نصف لیوان آب ولرم میریزم  اول بار آب و دوقاشق خمیر مایع میزنم و نمک و شکر ده دقیقه میزارم بمونه بعد آرد و روغن میریزم ورز میدم میزارم تا دوساعت بمونه بعدم دیگه خمیر امادس باهمین خمیر میتونین پیتزا پیراشکی هم درست کنید

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
خمیر بربری بگیر از نانوایی بربری قارچ سوسیس پنیر پیتزا سس قرمز فلفل دلمه ای همین اگه خواستی میتونی گ ...

من با آرد بربری درست کردم خمیرش اصلا خوشمزه نشد با لرد شیرینی یا ۳ صفر خوشمزه میشه

میشه خواهش کنم برایه شفایه کاملم یهصلوات مهمونم کنی 😍😍😍
فعلا دستمون خیلی خالی شده. من قیمتش نمیدونستم نمیدونستم ایقد پامون درمیاد

الهی خدا جیب همه‌ رو همیشه پر پول کنه الهی خدا گونی گونی پول و برکت بیاره تو خونت الهی خدا همه رو دارا کنه الهی روزی برسه که هر چی اراده کنی توانایی خریدش رو داشته باشی🤍🌱

الهی خدا جیب همه‌ رو همیشه پر پول کنه الهی خدا گونی گونی پول و برکت بیاره تو خونت الهی خدا همه رو دا ...

الهی امین عزیزم ممنونم. همچنین برای شما وتمام. مردم عزیزم... انشالله یه روزی دل هممون شادبشه و از این سختیها عبور کنیم

الهی امین عزیزم ممنونم. همچنین برای شما وتمام. مردم عزیزم... انشالله یه روزی دل هممون شادبشه و از ای ...

پس از هر سختی آسانی هست خوشگلم صبور باش مطمئنم خدا بهترین ها رو بهت میده

یه دعا هست به اسم دعای ناد علی اون رو بخون کسی نیست که از این دعا حاجت نگرفته باشه ایشالله به حاجتت برسی

باید هر روز ،روزی هفت بار بخونی 

پس از هر سختی آسانی هست خوشگلم صبور باش مطمئنم خدا بهترین ها رو بهت میده یه دعا هست به اسن دعای ناد ...

میخونم عزیزم نمازم هم همیشه اول وقته.. ولی نمیدونم چرا یه مدت همسرم بیکارشده دوماه بیشتره که میره سرفلکه وبازناامید برمیگرده. انگار گفتن اعتصابات. جلوی ساخت ساز گرفتن برای همین خیلی از کارگرا بیکار شدن

من با آرد بربری درست کردم خمیرش اصلا خوشمزه نشد با لرد شیرینی یا ۳ صفر خوشمزه میشه

من آخه بلد نیستم خمیر درست کنم خمیر آماده نون بربری میگیرم تا الانم کارمو راه انداخته😅❤️