2777
2789
عنوان

علائم سرطان سینه

2116 بازدید | 32 پست

سلام خانوما توروخدا یکی بیاد یه چیزی بگه من دلم آروم شه مامانم نزدیک یه ماهه سینشو زیر بغلش درد گرفتع تو این یه ماه هر آزمایشی بگین‌انجام داده فردا قراره بره نمونه برداری توروخدا دعا کنید چیزی نباشع دکتر احتمال اون لامصبو داده 😞😞😞کسی تو دوروبرتون بوده با این علائم ک کیست باشه تو سینش سرطان نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خودم و مادرم

درد همین شکلی داشتیم و نمونه برداری کردیم و فیبروادنوم بود( توده خوش خیمی که ۸۰ درصد خانما دارن) 

نگران نباشین ان شاءالله که مشکلی نیست

خدا مادرتون رو براتون حفظ کنه🙏

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
بله خودم و مادرم درد همین شکلی داشتیم و نمونه برداری کردیم و فیبروادنوم بود( توده خوش خیمی که ۸۰ در ...

ممنون عزیزم الان چطورین درمان شدین؟توروخدا دعا کنید برا مامانم جونم ب جونش وصله😞

ممنون عزیزم الان چطورین درمان شدین؟توروخدا دعا کنید برا مامانم جونم ب جونش وصله😞

سونو مادرتون رو دیدم تاپیک قبلتون تا جایی که اطلاع دارم توده خوش خیمه و مشکلی نیس

ماموگرافی انجام دادن؟ ماموگرافی خیلی دقیق تر از سونوئه

من از سال ۹۴ درگیرشم دوبار نمونه برداری انجام دادم و گفتن مشکلی نیس فقط هر ۶ ماه باید چک بشم. برای دردش هم بهم قرص ویتامین E دادن. اصلا چیز نگران کننده ای نیست خودتونو نگران نکنین. اگه جواب ماموگرافی خوب بوده که خب اوکیه دیگه نمونه برداری هم برای اطمینان بیشتر انجام میدن اینقد نترسین لطفا

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
سونو مادرتون رو دیدم تاپیک قبلتون تا جایی که اطلاع دارم توده خوش خیمه و مشکلی نیس ماموگرافی انجام د ...

نمیدونم‌جواب مامو گرافیو ندیدم سر در نمیارم خدا کنه همین ک شما میگی باشه😢

نمیدونم‌جواب مامو گرافیو ندیدم سر در نمیارم خدا کنه همین ک شما میگی باشه😢

انجام داده ماموگرافی؟

بله انجام داده جوابشو نمیدونم کدومه عکس میدادم

جوابشو به دکتر نشون دادین؟

اگه نشون دادین که اوکیه چون خیلی دقیقه ماموگرافی و جای شکی نمیمونه

توی سونو دیدم سابقه سرطان سینه هم منفی زده بود. پس ان شاءالله که مشکلی نیست

جوابشو به دکتر نشون دادین؟ اگه نشون دادین که اوکیه چون خیلی دقیقه ماموگرافی و جای شکی نمیمونه توی ...

آره دکتر گفته باید بره نمونه برداری مگه برا کیست نمونه برداری میکنن؟چون تو سونو کیست نوشته

آره دکتر گفته باید بره نمونه برداری مگه برا کیست نمونه برداری میکنن؟چون تو سونو کیست نوشته

بله من کیست داشتم و دوبار نمونه برداری کردم

شما احتمالا از لفظ نمونه برداری اینقد ترسیدین

کی گفته نمونه برداری فقط برای سرطانه؟ وقتی شما سونو دادی ماموگرافی انجام دادی نمونه برداری فقط و فقط مرحله آخر جهت اطمینانه. من بارهاااا سونو دادم وقتی دکترم تجویز می‌کرد دوبار هم نمونه برداری کردم منتها چون سنم زیر ۴۰ هست ماموگرافی نکردم دیگه. چیزی نیست نگران نباشین