2777
2789
عنوان

علائم سرطان سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 32 پست
عزیزم‌متاسفم الان چطورین درمان شدین؟

درمان که خیر درمان نداره راستش

آخرین سونوی من آبان بود از پزشکم پرسیدم تا کی باید دردش رو تحمل کنم گفت تا انقلاب مهدی😂فقط هر ۶ ماه باید چکاپ بشین. تودهه رشد میکنه و کلا باهاتونه اگه پزشکتون بگه میتونید عمل کنین بردارینش کلا

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درمان که خیر درمان نداره راستش آخرین سونوی من آبان بود از پزشکم پرسیدم تا کی باید دردش رو تحمل کنم ...

شما درد دارین؟مامان من خیلی اذیت میشه بمیرم الهی😞

شما احتمالا از لفظ نمونه برداری اینقد ترسیدین کی گفته نمونه برداری فقط برای سرطانه؟ وقتی شما سونو د ...

نمونه برداری چجوریه درد داشت بخدا راضیم خودم بمیرم ی سوزن نره تو انگشتش😞😞

ن دکتر خیلی ترسونده 😞

بعضی دکترا همینجوری ان متاسفانه

فردا خبرشو بهم بدین امیدوارم چیزی نباشه

🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻                                                                                          من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز  و بدون جنگ ...
شما درد دارین؟مامان من خیلی اذیت میشه بمیرم الهی😞

درد که داره مخصوصا وقتی یهویی تیر میکشه خیلی وحشتناکه دردش. البته من دوهفته مرتب قرص ویتامین E خوردم دردم خیلییییی بهتر شد خداروشکر. فردا حتما با پزشک مادرتون مطرح کنین که اگه صلاح دونست ویتامین E بنویسه براش

نمونه برداری چجوریه درد داشت بخدا راضیم خودم بمیرم ی سوزن نره تو انگشتش😞😞

خب پس بنظرم‌نرین بالای سر مادرتون بیرون وایسید اگه حالتون بد میشه. اول که بی حس میکنن. بعد یچیزی هست شبیه آمپول بزرگه. اونو میزنن توی سینه و با هر تیکه ای که برمیدارن یه صدای ریزی میده. درد هم داره راستش ولی تمام بیماری ها بستگی به روحیه بیمار داره من حین نمونه برداری داشتم با دکترم میخندیدم درصورتی که مامانم از توی شیشه خون میدید و گریه میکرد برام:/

روحیه بدین به مادرتون

اگه براتون مقدور بود سعی کنین پزشکی که براش نمونه برداری انجام میده خانم باشه اینجوری خودشون خیلی راحت ترن

خب پس بنظرم‌نرین بالای سر مادرتون بیرون وایسید اگه حالتون بد میشه. اول که بی حس میکنن. بعد یچیزی هست ...

ن‌من نرفتم خواهر بزرگم رفته من ک طاقت ندارم

جواب نمونه برداری کی میاد؟

ن‌من نرفتم خواهر بزرگم رفته من ک طاقت ندارم جواب نمونه برداری کی میاد؟

دقیق یادم نیس والا

حتی یادت نیس زیاد طول کشید یا نه؟

فک کنم یه هفته ده روزی شد

من تمام کارامو مرکز استان انجام دادم سر جواب گرفتن خودم نتونستم برم و خالم گرفت واسه همین یادم‌نیس

بله خودم و مادرم درد همین شکلی داشتیم و نمونه برداری کردیم و فیبروادنوم بود( توده خوش خیمی که ۸۰ در ...

خودتون مجردین ؟ببخشید چیز سفت یا بر آمده حس کرده بودین ؟

من یکم درد دارم ولی درد خفیفه دست میزنم هم چیزی نیس .خودمم مجردم .گاهی شبا میاد دردش .البته کتف و ناحیه پشتمم درد میکنه

هوای حوصله مان ابریست 💚