سلام خانوما توروخدا یکی بیاد یه چیزی بگه من دلم آروم شه مامانم نزدیک یه ماهه سینشو زیر بغلش درد گرفتع تو این یه ماه هر آزمایشی بگینانجام داده فردا قراره بره نمونه برداری توروخدا دعا کنید چیزی نباشع دکتر احتمال اون لامصبو داده 😞😞😞کسی تو دوروبرتون بوده با این علائم ک کیست باشه تو سینش سرطان نباشه
آخرین سونوی من آبان بود از پزشکم پرسیدم تا کی باید دردش رو تحمل کنم گفت تا انقلاب مهدی😂فقط هر ۶ ماه باید چکاپ بشین. تودهه رشد میکنه و کلا باهاتونه اگه پزشکتون بگه میتونید عمل کنین بردارینش کلا
🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻 من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ ...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درد که داره مخصوصا وقتی یهویی تیر میکشه خیلی وحشتناکه دردش. البته من دوهفته مرتب قرص ویتامین E خوردم دردم خیلییییی بهتر شد خداروشکر. فردا حتما با پزشک مادرتون مطرح کنین که اگه صلاح دونست ویتامین E بنویسه براش
🌻🐾real eyes realize real lies🐾🌻 من رویایی دارم رویای رنگارنگ رویای دنیایی سبز و بدون جنگ ...
نمونه برداری چجوریه درد داشت بخدا راضیم خودم بمیرم ی سوزن نره تو انگشتش😞😞
خب پس بنظرمنرین بالای سر مادرتون بیرون وایسید اگه حالتون بد میشه. اول که بی حس میکنن. بعد یچیزی هست شبیه آمپول بزرگه. اونو میزنن توی سینه و با هر تیکه ای که برمیدارن یه صدای ریزی میده. درد هم داره راستش ولی تمام بیماری ها بستگی به روحیه بیمار داره من حین نمونه برداری داشتم با دکترم میخندیدم درصورتی که مامانم از توی شیشه خون میدید و گریه میکرد برام:/
روحیه بدین به مادرتون