مثلا هر وقت دور هم. جمع میشیم ب همه تیکه میاندازه یا دعوا شدید مثلا ب همه چی گیر میده امروز ب اسم دخترم گیر داد گفت اسم بجه هات رو شبیه اسم فامیل نزدیک شوهرت انتخاب کردیچرا؟؟من گفتم اصلا ما ب اسم اون توجه نکنمیم بعد پوزخند زد ..بعد معنی اسم دخترم رو پرسید جوابش رو دادم گفت خیلی تلاش کردی حفظ کنی؟؟؟بعد پشت هر کس حرف اون یکی رو میزنه بعد میاد میگه من اصلا. ب فلانی زنگ نمیزنم ک مثلا من بگم چرا میکفت تو بهش زنگ میزنی. حالا بحث اصلی تو پست بعدی هست صبر کنید تایپ کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بی نهایت دورو هست ک تازه بهم ثابت شده. ..امروزم من گفتم یک روز بچه ها جمع بشیم خونه مامانم رو جمع کنیم. اول گفت من نمیتونم دست درد دارم بعد اون یوی خواهرم گفت نتونم بیام پول کارگر میدم این شروع کرد داد و بیداد مگه ما کارگریم تو بخوای پول بدی البته ما منظورمون نبود کارگر بگیریم خودمون جمع میخواستیم بکنیم..بهشم چیزی بگیم گریه و داد و بیداد میکنه ..
خانواده ات زیادی بهش بها دادن و هیچی هم نگفتن...... اینم فکر کرده که حرفاش جالبه و ادامه داده
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای
مثلا اون شب هم مهمون دعوت کرده بود ژله درست کرده بود شوهر من تو سفره اول اونو برداشت چون دوست داشت بعد این یک نگاه ب بشقاب همسرم کرد و گفت ژله رو دست ب دست کنید ب همه برسه ..شوهر منم شامش رو نصفه خورد ناراحت شد یا هی ب مامانم میگفت ب مردای جمع بگو چرا نشست جوجه کمک نمیکنن ب شوهرم ..شوهر منم اباسش نو بود میسوخت مامان من تو جمع ب همسرم کفت برو همسرمم گفت باشه نرفت..خب نمیتونی مهمونی نده اخرشم اومد کلی تهدید کرد کمک ندادین نا هم کمک نمیکنیم در صورتی ک همه کمک دادن بهش کلی زنداداشم رو فحش داد
اره میاد کلی با افتخار از تیکه هایی ک ب بقیه انداخته تعریف میکنه
خب مشکل ا همینجاس
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای