2777
2789
عنوان

بچه ها یدونه خواهر دارم. انگار مشکل اعصاب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 55 پست
خدا به دل هاشون آرامش بده... چی بگه آدم... هر چی بگه تف سربالاست 🤦🏻‍♀️

آره بخدا یبار واسه منو شوهرمم حرف درآورده بود  اونقد گریه کردم واگذارش کردم بخدا 

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
منم اتفاقا حرفتون رو قبول دارم خودم هم با شخص این مدلی رفت و آمدم رو کم. کردم چون اصلا نمیتونم تحمل ...

خوب با خواهرش آدم نمیتونه قطع رابطه کنه ...البته من خودم بودم قطع رابطه میکردم ولی نمیشه به کسی گفت قطع رابطه کن 

ولی برا ادمایی که سر جنگ دارن با همه و خیلی خودشیفتن بی محلی مث دواست...طرف خودش کم کم احساس میکنه چقدر حرفاش چرنده که اطرافیان هم حتی توجه نمکینن 

و کم کم از سرش میافته 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اتفاقا حرفتون رو قبول دارم خودم هم با شخص این مدلی رفت و آمدم رو کم. کردم چون اصلا نمیتونم تحمل ...

من توی شهری ک هستیم فقط خونه مامانم و دارم برم...همونم هفته ای یبار پام نمی‌کشه برم بخاطر این بشر 😭😭

به شادی می‌رسیم از غم؛ همینجوری نمی‌مونه 🌱 🕊️ 🤍 ظلم و تاریکی هیچ‌وقت پایدار نمی‌مونه ✌️ آخر بِدَمَد صبحِ امید از شبِ ما 💚🤍❤️ 
آره بخدا یبار واسه منو شوهرمم حرف درآورده بود  اونقد گریه کردم واگذارش کردم بخدا

منو توی نامزدی و بارداری و وقتای دیگه اونقد با گریه از خونه بابام انداخته بیرون، میفهمم قشنگ😭😭

به شادی می‌رسیم از غم؛ همینجوری نمی‌مونه 🌱 🕊️ 🤍 ظلم و تاریکی هیچ‌وقت پایدار نمی‌مونه ✌️ آخر بِدَمَد صبحِ امید از شبِ ما 💚🤍❤️ 

البته نه ک بگه برین بیرون... من خودم وقتی دیگه باهاش بحثم میشه نمیتونم اونجا بمونم میزنم بیرون 

منو توی نامزدی و بارداری و وقتای دیگه اونقد با گریه از خونه بابام انداخته بیرون، میفهمم قشنگ😭😭

ببخشید یادت انداختم ناراحت شدی 😔

ببخشید یادت انداختم ناراحت شدی 😔

نه قربونت، اشکال نداره... من کلا از وقتی عقد کردم با این مشکل دارم سر وکله میزنم، چون درست بشو ک نیست، خودشو از همه داناتر وعاقل تر و بهتر میدونه... چه میشه کرد 🥲

نه قربونت، اشکال نداره... من کلا از وقتی عقد کردم با این مشکل دارم سر وکله میزنم، چون درست بشو ک نیس ...

دقیقا از وقتی منم عقد کردم باهام بدتر شدن خواهرام 🥲

دقیقا از وقتی منم عقد کردم باهام بدتر شدن خواهرام 🥲

😓💔 

مشکل شما اینه ک با هم اتحاد ندارید ب خواهرتم بسپر تلفنش رو جواب نده ی مدت حتیِ.. این ادم فک میکنه هر چی بگه کسی. کاری نمیکنه..بفهمه زبونش تلخه و کسی باهاش نمیمونه خودش رو جمع میکنه

در این دنیا طوری قدم بردار انگار مهمونی و فردا میخوای برگردی به خونه خودت
البته نه ک بگه برین بیرون... من خودم وقتی دیگه باهاش بحثم میشه نمیتونم اونجا بمونم میزنم بیرون 

منم خیلی برام پیش اومده یه دفعه طرف بیخود جوری بهم پرید که با بغض برگشتم خونه خودم حالا خودم اصلا دوست ندارم دل کسی رو بشکونم