2777
2789
عنوان

بچه ها یدونه خواهر دارم. انگار مشکل اعصاب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 55 پست
من دوتا خواهر دارم جفتشونم تقریبا اینطورین باورت نمیشه اگه مامانم یکم باهام مهربون هم حرف بزنه اونا ...

اره خواهر منم زورش میاد میبینه من و مامانم با هم خوبیم... مامانم یه چایی برا من بیاره اصلا تحمل نداره... دیگه نگا نمیکنه ببینه خب خودش چیکار کرده با مامانم ک رفتارش باهاش فرق داره 

همه جا هم میشینه از ما بدگویی میکنه.. دوست و غریبه و آشنا فرقی براش نداره 

به شادی می‌رسیم از غم؛ همینجوری نمی‌مونه 🌱 🕊️ 🤍 ظلم و تاریکی هیچ‌وقت پایدار نمی‌مونه ✌️ آخر بِدَمَد صبحِ امید از شبِ ما 💚🤍❤️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خواهر منم زورش میاد میبینه من و مامانم با هم خوبیم... مامانم یه جایی برا من بیاره اصلا تحمل ندار ...

بنده خدا مامانم با همه مهربونه حتی عروساش ولی این دوتا خواهرم به مامانم میگن چرا الکی از عروسات تعریف میکنی چرا با اون دخترت ( یعنی من ) مهربونتری و کلی چیز دیگه داداشامم از یکی از خواهرام میترسن و بهش هیچی نمیگن حتی اگه جنجال کنه 

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
بی نهایت دورو هست ک تازه بهم ثابت شده. ..امروزم من گفتم یک روز بچه ها جمع بشیم خونه مامانم رو جمع کن ...

شرایطش چجوره ؟ازدواج بچه؟مثل همتونه؟

فوق لیسانس رشته مشاوره دارم.خوشحال میشم تایپی کمک کنم فقط ممکنه زود انلاین نشم.                                                       کاش میدونستیم تنقلات با شکر  بیش فعالی و نقص توجه  کودک روبالا میبره.   پیاده روی روزانه نیم ساعت به سلامت روان کمک میکنه.  کودکان طرز زندگی کردن والدین رو کپی میکنند.  باید عادت کنیم موقع عصبانیت قبل از هر واکنشی نفس های بزرگ اهسته بکشیم. 
واقعا از دیروز انقدر اعصابم خورد شده تازه بهمون گفت من بعد عید ظرفشویی میخرم خونه هیچ مدوم کمک نمیتو ...

من اصلا حوصله آدمهای پرخاشگر رو ندارم همش میگم وقتی کسی ازدواج کرد باید این رفتارهاش رو کنترل کنه خیلی بدم میاد از کسایی که به بقیه بی جهت میپرن و جو رو بهم میریزن

به داداشتم بگو تلفن جوابش نده ب زنداداشتم بگو چیا میگه

بره به زن داداشه بگه که بینشون به هم میخوره.  شما از خاهرت انتقاد داری خب اینم که همونه

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

وقتی از خودش تعریف میکنه بی محلش کنید ...

توجه نکنید به حرفای تند و تیزش 

فقط دنبال دعوا و بحثه .....خیلی احساس شاخی میکنه 

وقتی چند بار ببینه داره از افتخاراتش در بحث و دعوا با بقیه حرف میزنه و کسی محل نمیده و همه بحث رو عوض میکنن خودش آدم میشه 

تا اخلاقش درست نشده خونشم نرید بهانه بیارید 

همتون باهم میتونید اخلاق گندشو درست کنید 

You know the difference between you and me... you want to achieve your goal to live better, but I fight until I die... I have to be stubborn because I have no choice but to be stubborn... I have 3 goals that I have to achieve... But only a fool talks about his future... I will come back whenever I succeed

به نظرم بهش بگید که بره مشاوره چون نمیشه با این آدم رفت و آمد کرد منم آدم اینجوری نزدیکم هست مثلا کافیه یه اشتباه ازت سر بزنه اینقدر داد و بیداد میکنه مثلا یه لیوان از دستت بیوفته و صداش بلند باشه طرف مثل چی سرت داد میزنه 

وقتی از خودش تعریف میکنه بی محلش کنید ... توجه نکنید به حرفای تند و تیزش  فقط دنبال دعوا و بح ...

منم اتفاقا حرفتون رو قبول دارم خودم هم با شخص این مدلی رفت و آمدم رو کم. کردم چون اصلا نمیتونم تحمل کنم این که طرف همش بخواد جنگ راه بندازه آدم میره جایی حالش خوب بشه نه این که حالش خراب بشه

بنده خدا مامانم با همه مهربونه حتی عروساش ولی این دوتا خواهرم به مامانم میگن چرا الکی از عروسات تعری ...

خدا به دل هاشون آرامش بده... چی بگه آدم... هر چی بگه تف سربالاست 🤦🏻‍♀️

به شادی می‌رسیم از غم؛ همینجوری نمی‌مونه 🌱 🕊️ 🤍 ظلم و تاریکی هیچ‌وقت پایدار نمی‌مونه ✌️ آخر بِدَمَد صبحِ امید از شبِ ما 💚🤍❤️ 
به نظرم بهش بگید که بره مشاوره چون نمیشه با این آدم رفت و آمد کرد منم آدم اینجوری نزدیکم هست مثلا کا ...

نمیشه بهشون گفت بالا چشمت ابرو.... انقد حق به جانبن اینجور آدما.... بگی برو مشاوره که درسته قورتت میدن 🥲