2777
2789

میگم بذار دو سه روز که تو نیستی من و بچه ام بریم خونه مادرم 

خودمم حامله ام حال و حوصله ندارم

میگه برو ولی بچرو نبر 

بچه اولم برادر زادشه یعنی ازدواج دوممه با برادر شوهرم ازدواج کردم 

با خانواده ام مشکل داره میگه خودت میتونی بری بمونی ولی بچرو حق نداری ببری 

میدونه من بدون بچه نمیرم وگرنه اگه بدونه بدون بچه میرم اجازه نمیداد که برم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چکارمیکنه

تو ببین من یه چند شب پیش خونه خالم دعوت بودم به هزار التماس رفتم گفت بچرو حق نداری ببری قبل ساعت ۱۰ برگرد و فلان 

اون شبم من رفتم برگشتم خونه دیدم بچم نیست شوهرمم نیست 

از مادرشوهرم میپرسم میگه رفتن بیرون جواب گوشیو نمیده 

تو تصور کن تا ساعت ۱۲,۱ شب جواب تلفن مارو نمیداد 

پیامش میدادم التماس میکردم 

ببین چی به من گذشت با بچرو آورد مادرشوهرم گف کجا بودین گفت زمین چمن ، همین

در جواب کل نگرانی های من فقط همینو گفت 

بعدم بچه خواب بود بغلش کرده بود بدون اینکه محلم بده با بچه رفت تو اتاق درو هم بست دوتایی باهم خوابیدن منم تو هال بغل بخاری با هزار تا استرس و حال بد خوابیدم 

تو ببین من یه چند شب پیش خونه خالم دعوت بودم به هزار التماس رفتم گفت بچرو حق نداری ببری قبل ساعت ۱۰ ...

مگه نمیگی بابچه خوبه چرا دوتایی که میرن بیرون میافتی به التماس خب دست اخرش برمیگرده توخونه،اینقدرزنگ زدنت چیه بذارراحت باشن،عادی نیست رفتارت

۷۵.۹۲۸۰
,خب جواب نمیداد آدم دلش هزار راه میره

عزیزم وقتی دلت اشوب شد قران بخون ذکر بگووایت الکرسی بخون،ولی زنگ نزن، وقتی اومد ازش تشکرهم بکن که بچتوبرده بگردونه،شوهرمن که بابای بچمه اصلا بازی نمیکنه بابچم،بچم حسرت شده براش،اونوقت تو ازین بابت دلشوره میگیری؟جای اون مردبودم همچین پشت دست بود که میومدااااا😡☺ البته ببخشید من عصبی طورم زود عصبانی میشم

۷۵.۹۲۸۰
تو ببین من یه چند شب پیش خونه خالم دعوت بودم به هزار التماس رفتم گفت بچرو حق نداری ببری قبل ساعت ۱۰ ...

شماهم حساسی زنگ زدی جواب ندادتخت میخوابیدی خودشولوس نکنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖