2777
2789
عنوان

بچه ها یدونه خواهر دارم. انگار مشکل اعصاب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1872 بازدید | 55 پست
خیلی. نمیدونم واقعا. یکار کنیم جطوری رفتار کنیم  کنییم @دختر_گرانبها    

یعنی شوهر من باشه بریم خونه خواهرم این رفتارها رو کنه آنقدر غر میزنه و دیگه هم خونه اون خواهرم نمیاد 

من بودم اصلا باهاش نمیرفتم بیام خواهر من از خواهرشما هزار برابر بدتره من چتدساله خونش نمیرم اونم ک ...

نمیشه منم چندین بار باهاش برخوزد داشتم ی بار پیش شوهرمم ابروریزی کرد. پیش شوهرم جیغ و داد راه انداخت ..اما خب مامانم ناراحت میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی شوهر من باشه بریم خونه خواهرم این رفتارها رو کنه آنقدر غر میزنه و دیگه هم خونه اون خواهرم نمیاد ...

شوهرمم اومد خونه گفت ..گفت حالا خوبه مهمون دعوت کرده انقدر حواسش ب بشقاب مردمه

خیلی. نمیدونم واقعا. یکار کنیم جطوری رفتار کنیم  کنییم @دختر_گرانبها    

بعد از سی سال تازه فهمیدم خواهر منم اینطور بوده اینقد حالم از دستش خرابه ک هفته ای یکبار میرم روانشناس اصلا باهاشم ارتباط ندارم دیگه

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐

نمیدونم عزیزم. چی بگم 

یه رو تنها شدین به نظرم  ببینید به حرف کی بیشتر گوش میده خودت یا مادرت ...بشینین باهاش حرف بزنین بگید یه نگاه به رفتارات کردی ؟چرا باهمه سر جنگ داری ..؟ یکم براش توضیح بدید شاید خودش متوجه زشتیه کاراش نباشه 

میشه با دلای پاکتون برای رسیدنبه آرزوهام و برآورده شدن حاجتم.برام یه صلوات بفرستید؟🥲ای کسی چ امضامو خوندی امیدوارم هرچی خوشبختی توی دنیاس توی زندگیت بیاره و هرگز رنگ غم نبینی🤍
بعد از سی سال تازه فهمیدم خواهر منم اینطور بوده اینقد حالم از دستش خرابه ک هفته ای یکبار میرم روانشن ...

واقعا از دیروز انقدر اعصابم خورد شده تازه بهمون گفت من بعد عید ظرفشویی میخرم خونه هیچ مدوم کمک نمیتونم بدم دیگه ....ببین شعورش چقدر صفره ک خب شاید اون میزبان نمیتونه بخره و میزبان ب هر حال زحمت کشیده

شوهرمم اومد خونه گفت ..گفت حالا خوبه مهمون دعوت کرده انقدر حواسش ب بشقاب مردمه

کمبود داره عزیزم بهتره کمتر رفت وآمد کنین وقتی عصبی میشه شمام بهش بتوپین که این چه وضع برخورده مشاوره لازمه 

بی نهایت دورو هست ک تازه بهم ثابت شده. ..امروزم من گفتم یک روز بچه ها جمع بشیم خونه مامانم رو جمع کن ...

منم یە خواهر دارم اصلا باهاش نمیتونم ارتباط بگیرم امسال اومدە نزدیک خونە من خونە گرفتە ولی من کلا دیگە باهاش قطع رابطە کردم حوصلشو ندارم 

زن داداشم خیلی زن خوبیە .... چند وقت ی بار زنگ میزنه داداشم میگە طلاقش بدە بە درد نمیخورە زنت یکی دیگە بگیرزندگیت عوض میشە

واقعا از دیروز انقدر اعصابم خورد شده تازه بهمون گفت من بعد عید ظرفشویی میخرم خونه هیچ مدوم کمک نمیتو ...

منم ظرفشویی دارم بخدا کسی میاد خونم ظرف نمیشوره ولی میرم خونه اجیام میشورم 😬😬😬

به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
منم ظرفشویی دارم بخدا کسی میاد خونم ظرف نمیشوره ولی میرم خونه اجیام میشورم 😬😬😬

خب دیگه شعورت میرسه میزبان زحمت کشیده خب نداره باید ظرفارو تکی بشوره فرداش..والا همون ظرف تمیز کردن و جیدن تو ماشین ک سختره

من دوتا خواهر دارم جفتشونم تقریبا اینطورین باورت نمیشه اگه مامانم یکم باهام مهربون هم حرف بزنه اونا با من و مامانم قهر میکنن و کلی حرف پشتمون میزنن حتی پیش عروسا  🤦🏻‍♀️

الان قطع رابطه نیستم ولی زیاد سراغی ازشون نمیگیرم 

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀