2777
2789

بپرس

ماما نیستم 

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

اختيار داريد اينجا همه انقد رفتيم دكتر اومديم خود دكتر شديم ماما كه جاي خود داره😂شوهي تلخي بود اما خقيقت

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس ماما نیستم 

منم بپرسم 

۳ -۴روز قبل موعدم آزمایش دادم منفی بود 

زود آزمایش دادم چون مریض بودم و میخواستم دارو استفاده کنم و آمپول بزنم 

هفتم موعدم بود و الان تقریبا ۴ روز میگذره همین تازه بیبی چک زدم این شد 

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

منم بپرسم  ۳ -۴روز قبل موعدم آزمایش دادم منفی بود  زود آزمایش دادم چون مریض بودم و میخوا ...

چون قبل موعد ازمايش دادي بتا پايين بوده دوباره بايد ازمايش بدي بي بي مثبت شده ان شاالله بارداري😍

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
کسیو دیدی داشته؟؟؟بعدچقدوقت رفته

خالم داشت و خواهرم يه مدت طول ميكشه اما سخت نيست زود خوب ميشه 

زايمان كردي؟؟

منم بپرسم  ۳ -۴روز قبل موعدم آزمایش دادم منفی بود  زود آزمایش دادم چون مریض بودم و میخوا ...

ببین من به بی بی چک اعتقاد ندارم چون بارها برای خودم مثبت شده

اگه داری یدونه دیگه بیبی بزن اگرم نه فردا برو ازمایش بده 

دارو چی خوردی

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻
چون قبل موعد ازمايش دادي بتا پايين بوده دوباره بايد ازمايش بدي بي بي مثبت شده ان شاالله بارداري😍

فدات شم عزیزم مرسی 

بتا ۵ بود 

بعید میدونم باردار باشم 

آخه دلپیچه دارم هی منتظرم ک پری بشم 

بیبی چکم ندارم دوباره بزنم ببینم ماجرا از چ قراره

ببین من به بی بی چک اعتقاد ندارم چون بارها برای خودم مثبت شده اگه داری یدونه دیگه بیبی بزن اگرم نه ...

الان دارو نخوردم 

فقط روز اول و دوم بعد منفی شدن دارو خوردم ۳-۴روزه هیچ دارویی استفاده نکردم 

منم اعتماد ندارم واسه همین میگم بعید میدونم باردار باشم