2777
2789
حالا من بخورم گلمغربی یه ماه بشه باز برم ویزیت

خوب ميشي عزيز نگران نباش توكل بخدا كن از استرس زياد 

سعي كن سوتين نبندي اين مدت 

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تخلیه ش وحشتناکه؟؟؟دردناکه؟؟؟

نه راحت مثل تخليه دمل يه نيش تر ميزنن خالي ميشه اونم با بي حسي 

شما زايمان كردي يا بعد شير دهي اينطوري شدي يا باردار نشدي؟؟

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
مرسی میترسم بمیرم بچه م بیمادربزرگ بشه

ديوووونه نشوووو دخترررر اين حرفهاي بد چيه ميزني 

هيچي نيست تخليه ميكني و راحت غدد شبري توش شير ميمونه اينطوري ميشه اصلا نگران نباش 

ديوووونه نشوووو دخترررر اين حرفهاي بد چيه ميزني  هيچي نيست تخليه ميكني و راحت غدد شبري توش شير ...

مرسی چقد با محبت حرف میزنی هیچکس ندترم اخه 

ممنونم ۷واهرت بعدچه مدت بادارو خوب شد ازش میمرسی چیادادبهش

فدااات شم توكل بخدا ان شاالله هررچي خيره  اما دكترم به من گفت هيچ وقت قبل موعد ازمايش نديز معل ...

قربونت برم 

چشم حتما میام خبرت میکنم 

به حق ۶ ماهه امام حسین خدا دامنتو پر کنه 

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

زایمان ۶سال پیش کردم شیر دادم بهش دوهفته پیش حس

چيزي نيست دختر نگران نباش انرژي كنفي هم نده 

خيلي زود خوب ميشي

شايد جايي چيزي دلت خواسته هوس كردي اينطوري شدي ما اعتقاد. داريم به اين 

به مادر يا خواهرت بگو يه غذايي درست كنن تو نون بزارن حواست نبودني از پشت بزنن كمرت و بعد بخور همون لقمه 

برميگرده هرچي باشه تو سينت 

مرسی چقد با محبت حرف میزنی هیچکس ندترم اخه  ممنونم ۷واهرت بعدچه مدت بادارو خوب شد ازش میمرسی چ ...

فدات عزيزم خدا همه كس ماست ناراحت نباش منم مثل خواهرت خواهرم مال دوازده سال پيش يادم نمياد كامل

قربونت برم  چشم حتما میام خبرت میکنم  به حق ۶ ماهه امام حسین خدا دامنتو پر کنه

فداااي محبتت عزيزم الهي آمين ان شاالله تو هم با خبر خوب مياي 😍

مرسی چقد با محبت حرف میزنی هیچکس ندترم اخه  ممنونم ۷واهرت بعدچه مدت بادارو خوب شد ازش میمرسی چ ...

عزيزم حتما اينكار كه بهت گفتم انجام بده 

ما اعتقاد داريم وقني جايي بوي غذا بخوره و دلت بخواد و نخوري غدد شيري ورم ميكنه و اينطوري ميشه 

بعد يكي ميره قايمكي يه چيزي درست ميكنه لقمه ميكنه اون طرف حواسش نبودني ميكوبه ميزنه كمرش يعد اون لقمه ميخوره و خوب ميشه