2777
2789
فدات شم عزیزم مرسی  بتا ۵ بود  بعید میدونم باردار باشم  آخه دلپیچه دارم هی منتظرم ...

چند روز قبل موعد بتا ٥بود؟بي بي همون لحظه مثلت شد؟؟

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍
الان دارو نخوردم  فقط روز اول و دوم بعد منفی شدن دارو خوردم ۳-۴روزه هیچ دارویی استفاده نکردم&n ...

نه عزيز سه روز قبل موعد ازمايش دادي در ضمن عدد ٥هم عدد كمي نيست مال ما وقتي منفي٠/٢ميشه نهايت ١/٤

مطمعن باش اگ همون لحظه مثبت شد بي بي بارداري و سريع فردا ازمايش تيتر بتا بده البته فردا صبح با اولين ادارت يه بي يي بزن اگ اونم مثبت بود بعد برو با خيال راحت برا بارداري ان شاالله روزي همه منتظرا مخصوصا من

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز قبل موعد بتا ٥بود؟بي بي همون لحظه مثلت شد؟؟

چهارم از دادم 

موعدم هفتم بود 

تست زدم گذاشتمش اومدم بیرون چون آزمایش دادم مطمئن بودم منفیه زیاد جدی نگرفتم 

تقریبا ۴_۵دقیقه بعد نگاش کردم مثبت بود

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

چهارم از دادم  موعدم هفتم بود  تست زدم گذاشتمش اومدم بیرون چون آزمایش دادم مطمئن بودم من ...

ان شااله مثبت عزيزمممم فردا با شيريني بياااا 😍😍😍

خالم داشت و خواهرم يه مدت طول ميكشه اما سخت نيست زود خوب ميشه  زايمان كردي؟؟

اره ۶ سال پیش 

بعد دوهفته پیش سونودادم گفت که گالاکتوسل یه ۲سانتی با یکی کمتر گلمغربی داد بخورم ولی هحوز هستش انگار یه نخود زیر دستمه یه ور وه میخابم بیشتر حسش میکنم ناراحتم پس کی میره 

کسیو دیدی داشته؟؟؟بعدچقدوقت رفته

عزير اصلا نگران نباش خيلي ساده درمان ميشه مال خالم تخليه كردن اما مال خواهرم يكم انتي بيوتيك قوي و ويتامين و اينا دادن خوب شد مال خواهرم بعد زايمان شد 

عزیز دلمی مرسی 

فدااات شم توكل بخدا ان شاالله هررچي خيره 

اما دكترم به من گفت هيچ وقت قبل موعد ازمايش نديز معلوم نميشه حتي يه روز

ان شاالله مال تو هم مثبت

فردا اول بي بي بزن وايسا بالا سرش 😂مثبت شد بيا اينجا بگو ذوق كنيم بفرستيمت ازمايش😍😍😍